Descrierea companiei

Compania de iluminat „LIVRALUM” importă în Moldova toate tendințele noi în domeniul echipamentelor de iluminat. O echipă tânără, energică și competentă încearcă întotdeauna să țină pasul cu vremurile și completează în mod regulat gama de produse. Datorită eforturilor constante de a studia piața de iluminat, formarea atentă a sortimentului, compania noastră se dezvoltă constant. Principiul principal al companiei este o abordare individuală a fiecărui client, satisfacerea cererilor și dorințelor partenerilor noștri. Produsele importate de noi pot fi văzute, selectate și cumpărate în toate regiunile Moldovei. Multe organizații comerciale și de construcții cooperează cu succes cu noi. Datorită cerințelor ridicate pentru producerea tuturor tipurilor de produse, calitatea produselor noastre rămâne întotdeauna la cel mai înalt nivel. Pentru clienții noștri, asistența profesională este oferită în selectarea produselor necesare și livrarea curentă a mărfurilor.

Compania noastră cooperează de mulți ani cu mărci cunoscute în domeniul produselor de iluminat precum „FERON”, „SASSIN”, „METSAN”, „OZGUNSAN”. Produsele și calitatea înaltă a acestor bunuri sunt cunoscute pe scară largă în multe țări europene și CSI. Datorită unei politici de preț competente, aceste produse rămân întotdeauna disponibile pentru orice cumpărător. Calitatea produselor noastre este confirmată de standardele internaționale din laboratoarele de inginerie și testare. Datorită acestui fapt, compania noastră este întotdeauna mândră să ofere clienților cele mai avansate tehnologii și condiții speciale pentru o cooperare reciproc avantajoasă și fructuoasă. Ne străduim întotdeauna să creăm, în primul rând, condiții favorabile și acceptabile pentru fiecare client individual.

Suntem foarte recunoscători tuturor clienților noștri care sunt pregătiți să își lege afacerea cu compania noastră. Tratăm pe fiecare dintre clienții noștri cu profund respect, indiferent de volumul comenzii și suntem pregătiți să devenim un partener de încredere. Invităm designeri, organizații comerciale și de construcții să coopereze.

Subcategorii: Altele(Altele)

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Giuli-Art SRL
Giuli-Art SRL

Comercializarea capsulelor de cafea compatibile Nescafe Dolce Gusto, Lavazza Modo Mio, Nespresso La Compatibile. Aparate de cafea pentru capsule de cafea.

Chișinău
Companie Fiory
Fiory

Fiory e locul unde poți găsi lucruri handmade unice!  Cauți un cadou perfect? Fiory te ajută! Fă comandă de un articol și primește -10% reducere la adoua cumpărătură!

Chișinău
Companie Agenția Muncii
Agenția Muncii

Suntem o echipă tânără și dinamică, specializată în prestarea serviciilor de angajare legală a cetațenilor moldoveni în Uniunea Europeană. În mod prioritar, suntem specializați în plasarea legală în câmpul muncii în Polonia. La fel, alte țări UE angajează cetățeni moldoveni recrutați de Lucru Bun, in special cetățeni cu dublă cetațenie. Activăm pe piața muncii peste cinci ani, deci avem experientă, cunoștinte și capacitate pentru prestarea unor ser

Chișinău