Descrierea companiei

Compania de iluminat „LIVRALUM” importă în Moldova toate tendințele noi în domeniul echipamentelor de iluminat. O echipă tânără, energică și competentă încearcă întotdeauna să țină pasul cu vremurile și completează în mod regulat gama de produse. Datorită eforturilor constante de a studia piața de iluminat, formarea atentă a sortimentului, compania noastră se dezvoltă constant. Principiul principal al companiei este o abordare individuală a fiecărui client, satisfacerea cererilor și dorințelor partenerilor noștri. Produsele importate de noi pot fi văzute, selectate și cumpărate în toate regiunile Moldovei. Multe organizații comerciale și de construcții cooperează cu succes cu noi. Datorită cerințelor ridicate pentru producerea tuturor tipurilor de produse, calitatea produselor noastre rămâne întotdeauna la cel mai înalt nivel. Pentru clienții noștri, asistența profesională este oferită în selectarea produselor necesare și livrarea curentă a mărfurilor.

Compania noastră cooperează de mulți ani cu mărci cunoscute în domeniul produselor de iluminat precum „FERON”, „SASSIN”, „METSAN”, „OZGUNSAN”. Produsele și calitatea înaltă a acestor bunuri sunt cunoscute pe scară largă în multe țări europene și CSI. Datorită unei politici de preț competente, aceste produse rămân întotdeauna disponibile pentru orice cumpărător. Calitatea produselor noastre este confirmată de standardele internaționale din laboratoarele de inginerie și testare. Datorită acestui fapt, compania noastră este întotdeauna mândră să ofere clienților cele mai avansate tehnologii și condiții speciale pentru o cooperare reciproc avantajoasă și fructuoasă. Ne străduim întotdeauna să creăm, în primul rând, condiții favorabile și acceptabile pentru fiecare client individual.

Suntem foarte recunoscători tuturor clienților noștri care sunt pregătiți să își lege afacerea cu compania noastră. Tratăm pe fiecare dintre clienții noștri cu profund respect, indiferent de volumul comenzii și suntem pregătiți să devenim un partener de încredere. Invităm designeri, organizații comerciale și de construcții să coopereze.

Subcategorii: Altele(Altele)

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Casa curată
Casa curată

Casa CuratăCasa Curată este o rețea de magazine de produse de curățare. Periodic, acest magazin de va bucura cu cele mai avantajoase oferte la produsele preferate.

Chișinău
Companie Panda Tur
Panda Tur

Bine ați venit la Panda Tur.Pentru pasionații de călătorii!Când vine vacanța, fie ești un iubitor de soare și de plajă, ski fanatic, adventure lover, pasionat de cultură și tradiții, îți poți îndeplini visul cu NOI!Agenția noastră activează din 2010 pe baza licenței Seria A MMI Nr.054606. Suntem o echipă tânără cu planuri mari care le împărtășim cu d-voastră!În arhiva agenției noastre sunt deja peste 100.000 clienți care au rămas satisfăcuți de serviciile ofer

Chișinău
Companie Centrul Tehnic pentru Securitate Industrială și Certificare SRL
Centrul Tehnic pentru Securitate Industrială și Certificare SRL

Centrul Tehnic pentru Securitate Industrială şi Certificare a fost fondat în anul 1996.  În cadrul întreprinderii noastre activează profesionişti cu o vastă experienţă profesională acumulată pe parcursul anilor care sînt gata oricînd să-şi îndeplinească obligaţiunile la cel mai înalt nivel de calitate, după cum urmează:  - efectuarea expertizei şi evaluarea securităţii industriale a obiectelor industriale periculoase;  - evaluarea posibili

Chișinău