Descrierea companiei

Compania de iluminat „LIVRALUM” importă în Moldova toate tendințele noi în domeniul echipamentelor de iluminat. O echipă tânără, energică și competentă încearcă întotdeauna să țină pasul cu vremurile și completează în mod regulat gama de produse. Datorită eforturilor constante de a studia piața de iluminat, formarea atentă a sortimentului, compania noastră se dezvoltă constant. Principiul principal al companiei este o abordare individuală a fiecărui client, satisfacerea cererilor și dorințelor partenerilor noștri. Produsele importate de noi pot fi văzute, selectate și cumpărate în toate regiunile Moldovei. Multe organizații comerciale și de construcții cooperează cu succes cu noi. Datorită cerințelor ridicate pentru producerea tuturor tipurilor de produse, calitatea produselor noastre rămâne întotdeauna la cel mai înalt nivel. Pentru clienții noștri, asistența profesională este oferită în selectarea produselor necesare și livrarea curentă a mărfurilor.

Compania noastră cooperează de mulți ani cu mărci cunoscute în domeniul produselor de iluminat precum „FERON”, „SASSIN”, „METSAN”, „OZGUNSAN”. Produsele și calitatea înaltă a acestor bunuri sunt cunoscute pe scară largă în multe țări europene și CSI. Datorită unei politici de preț competente, aceste produse rămân întotdeauna disponibile pentru orice cumpărător. Calitatea produselor noastre este confirmată de standardele internaționale din laboratoarele de inginerie și testare. Datorită acestui fapt, compania noastră este întotdeauna mândră să ofere clienților cele mai avansate tehnologii și condiții speciale pentru o cooperare reciproc avantajoasă și fructuoasă. Ne străduim întotdeauna să creăm, în primul rând, condiții favorabile și acceptabile pentru fiecare client individual.

Suntem foarte recunoscători tuturor clienților noștri care sunt pregătiți să își lege afacerea cu compania noastră. Tratăm pe fiecare dintre clienții noștri cu profund respect, indiferent de volumul comenzii și suntem pregătiți să devenim un partener de încredere. Invităm designeri, organizații comerciale și de construcții să coopereze.

Subcategorii: Altele(Altele)

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie JOB UE
JOB UE

Oferim locuri de muncă în Europa tuturor, indiferent de tipul de pașaport. Sunteți în căutarea unui loc de muncă peste hotare? Apelați-ne Acum!

Chișinău
Companie Jaliuziplus
Jaliuziplus

"Jaluzele de calitate în Moldova, acesta este obiectivul nostru principal. Compania Jaliuziplus oferă o gamă largă de jaluzele și jaluzele de peste 7 ani. Oferim serviciile noastre pentru мăsurarea ferestrelor și afișarea cataloagelor, modelelor, culorilor, livrarea și instalarea jaluzelelor și perdelelor în Chișinău și Bălți. Aici veți găsi cea mai mare selecție de jaluzele, țesături și sisteme de protecție solară din Moldova. "

Chișinău
Companie DOCUMENTE MD
DOCUMENTE MD

Documente.md este o companie stabilă și sigură, care funcționează din 2007. Datorită muncii asidue și profesionalismului demonstrat pe tot parcursul anilor, am reușit să câștigăm o reputație impecabilă pe piața Republicii Moldova. Compania noastră oferă o gamă vastă de servicii, concentrânduse primordial pe piața Moldovei și a țărilor CSI. Muncind zi de zi, ne perfecționăm și ne extindem domeniu

Chișinău