Descrierea companiei

Magazinul online "Kamin.md" este magazin specializat de șemineuri din Moldova. Organizatorul proiectului este firma "ElitCamin". Scopul nostru este să ajutăm clienții să aleagă și să procure instalația de încălzire pe biomasă. Să facem această sarcină maximum confortabilă și convenabilă.

"ElitCamin" este Importator şi distribuitor oficial al tuturor brandurilor prezentate în catalog. Noi lucrăm direct cu fabricile producătoare din Europa, fără intermediari. De aceea preţul nostru este cel mai acceptabil de pe piaţa Republicii Moldova.

În 2017, “ElitCamin” și-a sărbătorit cea de-a zecea aniversare în domeniul semineelor. La această vârstă, este obișnuit să rezumăm, să vorbim despre succese și realizări, să planificăm pentru viitor. “ElitCamin” pe piața Moldovei reprezintă 4 marci principale: Kratki, FIREOK, Nordflame, Jabo Marmi. Produsele acestor mărci nu concurează, ci se completează perfect, oferind cumpărătorului o gamă largă de semineuri: de la semineele clasice până la moderne bio-seminee. Concernul polonez „Kratki” a acordat companiei dreptul exclusiv de a-și reprezenta marca în Republica Moldova. Este o companie modernă, în dezvoltare dinamică, care produce o gamă largă de semineuri și nu numai. Variaţia produselor de calitate si preţurile accesibile sunt obiectivele de baza a companiei. Consultanţii nostrii vă vor ajuta sa procuraţi un semineu în design clasic sau modern. Puteti alege forma sticlei și tipul de deschidere a ușii, decideți materialul pentru finisarea camerei de ardere, puteti alege un simplu semineu sau unul cu circuit de apă, care lucreaza pe baza de lemn, gaz sau pe biocombustibili. Dacă sunteți moderni și dinamici, atunci semineul Kratki va fi produsul perfect pentru voastră.

Sarcina noastră este să asigurăm clienţii cu echipamentul necesar prompt şi în cele mai bune condiţii.  

Cuvintele cheie: Elemente Decorative.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie ASTERCON
ASTERCON

Compania de construcții Astercon din Chișinău; gestionează, controlează și monitorizează personal, prin echipa sa de profesioniști, întregul proces de dezvoltare a proiectelor sale de apartamente. Toate etapele lor de execuție, de la conceperea proiectului arhitectural și până la finalizarea apartamentelor și predarea clienților, sunt executate la cel mai înalt nivel. În cei 10 ani de activitate, am reușit să câștigăm încrederea clienților prin dedicația pentr

Chișinău
Companie Termoconfort
Termoconfort

Compania SC „Termoconfort” SRL ofera clientilor un asortiment bogat al echipamentului de incalzire: cazane pe gaz, cazane pe baza de combustibil solid, cazane electrice, cuptoare si sobe si piese de schimb pentru acest echipament.

Chișinău
Companie Xline Design
Xline Design

Xline Design este un studiou de design interior specializat în gestionarea proiectelor de design interior incepînd cu etapa de proiectare și pîna la realizarea acestora.Întotdeauna aproape de nevoile clienților noștri și cu o atenție deosebită pentru detalii și optimizarea costurilor, Xline Design încearcă mereu să inoveze și să aducă noi posibilități pentru a găsi confortul și caracterul fiecărui client în designul interior realizat.

Chișinău