Descrierea companiei

Magazinul online "Kamin.md" este magazin specializat de șemineuri din Moldova. Organizatorul proiectului este firma "ElitCamin". Scopul nostru este să ajutăm clienții să aleagă și să procure instalația de încălzire pe biomasă. Să facem această sarcină maximum confortabilă și convenabilă.

"ElitCamin" este Importator şi distribuitor oficial al tuturor brandurilor prezentate în catalog. Noi lucrăm direct cu fabricile producătoare din Europa, fără intermediari. De aceea preţul nostru este cel mai acceptabil de pe piaţa Republicii Moldova.

În 2017, “ElitCamin” și-a sărbătorit cea de-a zecea aniversare în domeniul semineelor. La această vârstă, este obișnuit să rezumăm, să vorbim despre succese și realizări, să planificăm pentru viitor. “ElitCamin” pe piața Moldovei reprezintă 4 marci principale: Kratki, FIREOK, Nordflame, Jabo Marmi. Produsele acestor mărci nu concurează, ci se completează perfect, oferind cumpărătorului o gamă largă de semineuri: de la semineele clasice până la moderne bio-seminee. Concernul polonez „Kratki” a acordat companiei dreptul exclusiv de a-și reprezenta marca în Republica Moldova. Este o companie modernă, în dezvoltare dinamică, care produce o gamă largă de semineuri și nu numai. Variaţia produselor de calitate si preţurile accesibile sunt obiectivele de baza a companiei. Consultanţii nostrii vă vor ajuta sa procuraţi un semineu în design clasic sau modern. Puteti alege forma sticlei și tipul de deschidere a ușii, decideți materialul pentru finisarea camerei de ardere, puteti alege un simplu semineu sau unul cu circuit de apă, care lucreaza pe baza de lemn, gaz sau pe biocombustibili. Dacă sunteți moderni și dinamici, atunci semineul Kratki va fi produsul perfect pentru voastră.

Sarcina noastră este să asigurăm clienţii cu echipamentul necesar prompt şi în cele mai bune condiţii.  

Cuvintele cheie: Elemente Decorative.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Mia FLORI
Mia FLORI

Miaflori.md - livrare flori in Moldova rapid si calitativ in Chisinau si peste tot in Moldova.

Chișinău
Companie EasyClean
EasyClean

Suntem o companie ce oferă servicii profesioniste de curățenie. Livrăm serviciile noastre cu o executie impecabilă și atenție extraordinară asupra detaliilor care transformă atmosfera și starea spațiului într-o plăcere. Gama serviciilor oferite variază de la curățenie de întreținere, pînă la curățenie chimică și spălarea ferestrelor și vitrinelor. Indiferent de complexitatea cerințelor, Easy Clean va întâlni și întrece oricare așteptare. 

Chișinău
Companie Meta-Sistem SRL
Meta-Sistem SRL

Compania a fost creata in anul 2008. Prestam servicii complexe pentru integrarea site-ului cu programa 1C. Efefectuăm deservire și asistență tehnică. Creăm site-uri și setăm update automatizat a întregii informații, despre produsele Dvs., pe site din programul 1C. Scopul nostru e ca Dvs. să primiți clienți noi și să vă măriți venitul. Asta e misiunea noastră. Noi creăm site-uri de eficiență sporită de tip landing page, efectuăm A/ B testing și setăm campania de publicitate pe internet, pen

Chișinău