Descrierea companiei

Magazinul online "Kamin.md" este magazin specializat de șemineuri din Moldova. Organizatorul proiectului este firma "ElitCamin". Scopul nostru este să ajutăm clienții să aleagă și să procure instalația de încălzire pe biomasă. Să facem această sarcină maximum confortabilă și convenabilă.

"ElitCamin" este Importator şi distribuitor oficial al tuturor brandurilor prezentate în catalog. Noi lucrăm direct cu fabricile producătoare din Europa, fără intermediari. De aceea preţul nostru este cel mai acceptabil de pe piaţa Republicii Moldova.

În 2017, “ElitCamin” și-a sărbătorit cea de-a zecea aniversare în domeniul semineelor. La această vârstă, este obișnuit să rezumăm, să vorbim despre succese și realizări, să planificăm pentru viitor. “ElitCamin” pe piața Moldovei reprezintă 4 marci principale: Kratki, FIREOK, Nordflame, Jabo Marmi. Produsele acestor mărci nu concurează, ci se completează perfect, oferind cumpărătorului o gamă largă de semineuri: de la semineele clasice până la moderne bio-seminee. Concernul polonez „Kratki” a acordat companiei dreptul exclusiv de a-și reprezenta marca în Republica Moldova. Este o companie modernă, în dezvoltare dinamică, care produce o gamă largă de semineuri și nu numai. Variaţia produselor de calitate si preţurile accesibile sunt obiectivele de baza a companiei. Consultanţii nostrii vă vor ajuta sa procuraţi un semineu în design clasic sau modern. Puteti alege forma sticlei și tipul de deschidere a ușii, decideți materialul pentru finisarea camerei de ardere, puteti alege un simplu semineu sau unul cu circuit de apă, care lucreaza pe baza de lemn, gaz sau pe biocombustibili. Dacă sunteți moderni și dinamici, atunci semineul Kratki va fi produsul perfect pentru voastră.

Sarcina noastră este să asigurăm clienţii cu echipamentul necesar prompt şi în cele mai bune condiţii.  

Cuvintele cheie: Elemente Decorative.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Curat-Lună
Curat-Lună

Curat-Lună e compania care vă aduce curățenia și prospețimea la dumneavoastră acasă. Chiar dacă nu aveți pete pe tapițeria dumneavoastră, noi murdăria o găsim și o scoatem. Salvăm canapeaua pe care doriți demult să o duceți undeva mai departe din cauza petelor de pe ea. Redăm culoarea inițială a mobilei tapițate. Totul a început cu o idee ambițioasă de a face ceva necesar pentru oameni la noi în Ungheni, pentru a nu pleca în alte orașe sau peste hotare. Am studiat anume nișa cu

Ungheni
Companie KONFI
KONFI

Oferte avantajoase de încălțăminte în Moldova. Comandă online încălțăminte pentru bărbați, copii și femei.

Chișinău
Companie Giraffe
Giraffe

SERVICIILE NOASTREPrezența echipamentelor mecanice la înălțime și a echipamentelor de alpinism ne permite să efectuăm următoarele tipuri de lucrări: - Lucrări de fațadă (izolarea pereților, refacerea fațadei, îndepărtarea pantelor și impermeabilizarea cusăturilor interpanel);- Revizuirea balcoanelor; Producerea de balcoane extinse (extindere)- Sisteme de drenaj (fabricarea și instalarea jgheaburilor dintr-o singură bucată de lungimea de care aveți nevoie !!!);- Lucrări de instalare (

Bălți