Descrierea companiei

O companie florală cu o gamă completă de servicii pentru livrarea de flori, cadouri, coșuri cadou. Echipa noastră vă poate satisface toate nevoile florale, vă ajutăm să oferiți un cadou celor dragi, oriunde v-ați afla.

Vom livra emoții luminoase în funcție de comanda dvs.: buchete de autor, buchete din dulciuri, buchete pentru mirese, buchete de trandafiri, flori exotice pentru date festive, dulciuri, deserturi și prăjituri exclusive, buchete comestibile, compoziții de cadouri, fructe, buchete de baloane.

Compania oferă condiții speciale pentru clienții corporativi.

Subcategorii: Suvenire
Cuvintele cheie: Cadouri, Jucării, Florării.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Casa curată
Casa curată

Casa CuratăCasa Curată este o rețea de magazine de produse de curățare. Periodic, acest magazin de va bucura cu cele mai avantajoase oferte la produsele preferate.

Chișinău
Companie Datex Moldova
Datex Moldova

DATEX este o companie specializată în design interior cu draperii de orice complexitate. Toate produsele sunt realizate la comandă în funcție de mărimi individuale. Efectuăm comenzi pentru orice stil arhitectural și configurații de ferestre, deoarece perdelele sunt un element important de design în orice interior!

Bălți
Companie Global Store
Global Store

Cu o experiență de 16 ani pe piața angro cu produse de larg consum, ne putem lăuda deja și cu 2 ani de activitate pe piața retail. Cele patru magazine, situate în diferite extreme ale capitalei cât și cel deschis recent în or.Bălți, deservesc în plin sezon până la 80 de mii de clienți lunar. Astfel, in calitate de importator și retailer, suntem furnizor de top în produse textile pentru casă, dar și tematice pentru Crăciun, Paște, Totul pentru școală.

Chișinău