Descrierea companiei

Magazinul de mobilă SUS retail este liderul pieței moldovenești. Producem mobilier pentru dulapuri, metal, precum și vitrine și contoare. Aici puteți găsi un sistem de garderobă adecvat pentru un punct de vânzare sau pentru o casă. Grăbește-te, te așteptăm!

Subcategorii: Magazine de mobilă
Cuvintele cheie: Dulapuri, La comandă, Birou.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Bellona
Bellona

Dacă sunteți în căutarea unui magazin de mobilă în Chișinău, unde consultanții sunt amabili, atenți la detalii și vă vor ajuta să alegeți mobilierul potrivit, atunci magazinul Bellona vă stă la dispoziție.

Chișinău
Companie Fiory
Fiory

Fiory e locul unde poți găsi lucruri handmade unice!  Cauți un cadou perfect? Fiory te ajută! Fă comandă de un articol și primește -10% reducere la adoua cumpărătură!

Chișinău
Companie Agrodor Succes SRL
Agrodor Succes SRL

Compania “AGRODOR-SUCCES” SRL a fost înfiinţată în anul 2004. Principalele domenii de activitate sunt: Proiectarea, instalarea și deservirea la cheie a sistemelor de irigare;Comercializarea fertilizanților, semințelor și instrumentelor horticole;Producerea materialului săditor viticol.Echipa AGRODOR, sub conducerea lui Teodor Boțan, agronom și doctor în științe agricole, formată din tineri energici și ambițioși, asigură soluții optime și efective fiecărui agricultor

Chișinău