Descrierea companiei

General-tire.md reprezintă un centru de anvelope din Moldova în care poți avea încredere. De ce? Pentru că lucrăm pe piață de câțiva ani și acordăm o importanță deosebită calității și caracteristicilor de primă clasă ale produselor și serviciilor oferite. Dacă decideți să cooperați cu noi, veți primi nu numai o serie de anvelope de înaltă calitate de la producători mondiali, ci și o gamă largă de produse și accesorii pentru funcționarea cu succes a mașinii dumneavoastră.

Cuvintele cheie: Jante și Anvelope.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie carsrent.md
carsrent.md

CarsRent.MD este o agenție de Închirieri Auto în R.Moldova, care are drept scop prestarea serviciilor de nișă, cu o experiență de primă clasă.

Chișinău
Companie Компания Auto Club Asist
Компания Auto Club Asist

Auto Club Asist se grabeste sa va informeze ca suntem gata sa ofere servicii evacuator in orice moment, zi sau noapte, la cele mai bune preturi. Manipulator auto functioneaza non stop la 24/24 de ore pe saptamana. Avem - muncitori de inalta calificare, cel mai bun suport tehnic, o gama larga de evacuatore specializate. Va garantam performanra rapida si calitativa a serviciilor. Cu noi - in conditii de siguranta!

Chișinău
Companie Autospot.md
Autospot.md

Motor de cautare pentru vehicule și servicii auto în Moldova dealeri auto piețe auto parcări auto reclame private Tot ce are nevoie mașina ta într-un singur loc!

Chișinău