Descrierea companiei

Compania ,,Transport Persoane,, oferă servicii de transportarea pasagerilor și coletelor. Noi realizăm rutele în țările Europei de Centru și Vest cum ar fi Franța, Germania, Italia, Olanda, Belgia, Republica Cehă, Austria și Slovacia. Alegeți-ne și marfurile dumneavoastră vor ajunge la destinația dorită intotdeauna in siguranta și la timp. Noi producem în mod regulat verificarea tehnică a autovehiculelor și niciodată nu ne-am confruntat cu probleme mari la drum. ,,Transport Persoane,, produce  transportarea absolut legala de pasageri și mărfuri, în conformitate cu legislația RM și UE. Noi lucrăm în fiecare zi, dar autobuzele noastre sunt pe drum practic intotdeauna. Dumnevoastră aveți nevoie să faceți o călătorie în Europa? ,,Transport Persoane,, vă garantează deplasare confortabilă și sigură. Datorită companiei ,,Transport Persoane,, nici un pasager nu va pierde timp prețios. Am reușit să construim condiții cu adevărat confortabile pentru călătorii lungi.

Subcategorii: Servicii transport
Cuvintele cheie: Transport Mărfuri, Transport Pasageri.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Forsaj Service Evacuator
Forsaj Service Evacuator

Evacuarea autoturismelor în Bălți și raioanele din nordul Moldovei! Experiența în domeniul evacuării mașinilor ne permite să garantăm servicii de înaltă calitate.

Bălți
Companie Anvelopele.md
Anvelopele.md

Suntem o echipă de profesioniști cu experiență care vindem anvelope auto, jante, baterii de la producători de încredere și cunoscuți. Avem anvelope de toate dimensiunile și specificațiile. Avem, de asemenea, o gamă largă de servicii de service auto și de montare anvelope. https://anvelopele.md/ - este rapid, profitabil, de încredere.

Chișinău
Companie Importauto.md
Importauto.md

MAȘINI SECOND HAND - TESTATE DIN EUROPA Colaborăm cu dealeri auto de încredere din Germania, Olanda, Franța, Belgia și Luxemburg. Înaite de import diagnosticăm cu atenție fiecare mașina DIAGNOSTICAREToate vehiculele sunt testate minuțios de către reprezentanții dealerului din Europa și specialiștii noștri calificați. Fiece mașină corespunde tuturor caracteristicilor declarate de producător și se află în stare perfectă. TESTARELa noi puteți inspecta, verifica fără agitație și gr

Chișinău