Descrierea companiei

BINE AŢI VENIT LA MAGAZINUL ON-LINE AUTOMALL MD!

Portalul automall md – este cel mai mare magazin on-line de piese auto, sortimentul căruia cuprinde peste 14 mil. de mărfuri. 
 
Astăzi pe paginile magazinului nostru on-line este prezentat un spectru larg de mărfuri pentru autoturisme şi camioane: piese de schimb, accesorii, uleiuri, aparate optice, anvelope, discuri, becuri, sisteme de răcire şi condiţionare, utilaj pentru staţiile de deservire auto, instrumente etc.
 
Chezăşia deservirii calitative la automall md o constituie colectivul de înaltă calificare, colaborarea cu furnizori de încredere şi utilizarea tehnologiilor informaţionale moderne. Cu automall md veţi face uşor cumpărăturile, fără a ieşi din casă, oficiu sau garaj.
 
Astăzi automall md înseamnă:
 
• Preţuri accesibile;
 • Calitate înaltă de la principalele branduri mondiale;
 • Livrare rapidă în decurs de o oră în Chişinău, Bălţi şi Comrat de două ori pe zi;
 • Sistem comod de căutare a mărfii şi perfectare a comenzii;
 • Ajutorul consultantului. E suficient să telefonaţi la numărul de telefon indicat şi managerul nostru vă va răspunde la toate întrebările dvs.;
 • Obţinerea unei informaţii maximal complete despre marfă;
 • Sistem de reduceri şi cadouri pentru clienţii fideli;
 • Campanii sistematice şi oferte speciale.

Cuvintele cheie: Piese de Schimb, Jante și Anvelope, Materiale și Accesorii, Scule și Echipamente, Parbrize și Lumini Auto, Piese pentru Moto, Scaune Auto pentru Copii.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie AUTO MALL
AUTO MALL

Una din cele mai masive distribuitoare companii de piese-auto pentru o gamă variată de vehicule din Republica Moldova! Anunță angajarea pentru următoarele posturi vacante:

Chișinău
Companie Importauto.md
Importauto.md

MAȘINI SECOND HAND - TESTATE DIN EUROPA Colaborăm cu dealeri auto de încredere din Germania, Olanda, Franța, Belgia și Luxemburg. Înaite de import diagnosticăm cu atenție fiecare mașina DIAGNOSTICAREToate vehiculele sunt testate minuțios de către reprezentanții dealerului din Europa și specialiștii noștri calificați. Fiece mașină corespunde tuturor caracteristicilor declarate de producător și se află în stare perfectă. TESTARELa noi puteți inspecta, verifica fără agitație și gr

Chișinău
Companie Компания Auto Club Asist
Компания Auto Club Asist

Auto Club Asist se grabeste sa va informeze ca suntem gata sa ofere servicii evacuator in orice moment, zi sau noapte, la cele mai bune preturi. Manipulator auto functioneaza non stop la 24/24 de ore pe saptamana. Avem - muncitori de inalta calificare, cel mai bun suport tehnic, o gama larga de evacuatore specializate. Va garantam performanra rapida si calitativa a serviciilor. Cu noi - in conditii de siguranta!

Chișinău