Descrierea companiei

Casa de Avocatură «Efrim, Roşca şi Asociaţii» – ERA – este unul dintre liderii de pe piaţa de consultanţă juridică şi avocatură din Republica Moldova. ERA este echivalentul excelenţei în profesionalism, loialitate, transparenţă şi performanţă.

Echipa de avocaţi şi consultanţi ERA reuneşte experienţe şi trasee profesionale de excepţie. Dinamică, inovatoare, dedicată rezultatelor dorite de către clienţi, echipa ERA deţine experienţa, ambiţia şi capacitatea de a acoperi cu succes diverse domenii de expertiză juridică.

Clienţii sunt prioritatea casei de avocatură «Efrim, Roşca şi Asociaţii». ERA le oferă clienţilor săi o abordare personalizată, disponibilitate 24/7 şi un sistem numit «ghişeu unic» de servicii – începând cu iniţierea şi suportul zilnic al afacerilor şi/sau evaluarea problemelor, până la soluţionarea acestora.

ERA îşi propune să contribuie la dezvoltarea şi protecţia afacerilor clienţilor săi şi să le minimalizeze riscurile juridice aferente. Comunicând cu echipa unică de profesionişti ERA, clienţii îşi asigură acţiuni coerente, rapide, de o confidenţialitate maximă, precum şi evitarea potenţialelor litigii sau conflicte atât în afaceri, cât şi în orice alt domeniu – social, familial, civil sau penal.

ERA este în permanentă colaborare cu alte case de avocatură din afara ţării, ceea ce îi permite să participe în proiecte regionale şi internaţionale, cu parteneri de încredere în exterior.

Echipa ERA susţine necesitatea evoluţiei conştiinţei juridice prin participarea sa, inclusiv pro bono, la activităţi didactice, de cercetare, de elaborare şi avizare a proiectelor de acte normative în procesele de creaţie legislativă.

Subcategorii: Servicii juridice
Cuvintele cheie: Avocatură.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Imprumut.md
Imprumut.md

Specializaţi în acordarea creditelor nebancare. Clienții primesc ușor și rapid suma de bani solicitată. Găsim soluții individuale la cererea clientului.

Chișinău
Companie Damalio Finance Group
Damalio Finance Group

"Damalio Finance Group (“DFG”) a fost fondată în anul 2020, autohtonă format în proporție de 100 % din contribuția persoanelor fizice. În prezent, capitalul social al Damalio Finance Group este vărsat de 1 un asociat, iar mărimea acestuia este de 11 milioane șapte sute cincizeci mii lei. Damalio Finance Group este o instituție financiară nebancară cu direcții de activitate diversificate de finanțare: finanțarea persoanelor fizice, persoanelor fizice care p

Chișinău
Companie Public.md
Public.md

Public.md panou de anunturi gtatuite Publica anuntul tau gratuit pe http://www.public.md

Cahul