Descrierea companiei

Pe piaţa serviciilor de traduceri firma există din anul 2004. Specialiştii biroului nostru au fost supuşi unei selectări calificate şi efectuează traduceri la nivelul, corespunzător tuturor standardelor de calitate.  Noi vă vom ajuta în soluţionarea problemelor privind traducerea materialelor, ce vizează orice domeniu de activitate – începînd de la corespondenţa personală şi încheind cu texte voluminoase. De regulă, termenul predării traducerii se stabileşte de client. Excepţie constituie doar cazurile, cînd clientul înaintează termene imposibile de respectat din punct de vedere fizic. In afară de profesionalism, caracteristica principală a colaboratorilor biroului nostru sunt responsabilitatea, graţie căreia clienţii noştri pot fi întotdeauna siguri, că lucrul va fi executat impecabil şi la timp. Lucrînd cu materialele Dumneavoastră, noi tindem spre ideal, din acest motiv colaborarea cu noi este simplă, sigură şi avantajoasă! 

De traducerea în limba străină adeseori depine imaginea companiei Dumneavoastră, perspectivele promovării mărfurilor şi serviciilor pe care le prestaţi peste hotare, reputaţia. Adresîndu-vă în Biroul de traduceri "Avitalis Prim", puteţi fi sigur, că traducerea va fi efectuată calitativ şi la termenul necesar!

Biroul de traduceri «Avitalis Prim» dispune de o echipă puternică de traducători experimentaţi scriptici, cît şi prin cumul pentru majoritatea limbilor europene.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Giraffe
Giraffe

SERVICIILE NOASTREPrezența echipamentelor mecanice la înălțime și a echipamentelor de alpinism ne permite să efectuăm următoarele tipuri de lucrări: - Lucrări de fațadă (izolarea pereților, refacerea fațadei, îndepărtarea pantelor și impermeabilizarea cusăturilor interpanel);- Revizuirea balcoanelor; Producerea de balcoane extinse (extindere)- Sisteme de drenaj (fabricarea și instalarea jgheaburilor dintr-o singură bucată de lungimea de care aveți nevoie !!!);- Lucrări de instalare (

Bălți
Companie Curățarea Chimică
Curățarea Chimică "Albinuța"

Curățarea chimică profesională a mobilei moale la domiciliu. Rezultate evidente

Chișinău
Companie Teddy Decor
Teddy Decor

Creăm confort în camera copilului dvs.La comandă și în stoc• Autocolante de vinil Eco• Inscripții volumetrice în oglindă• Afise• Postere la comandă

Chișinău