Descrierea companiei

Pe piaţa serviciilor de traduceri firma există din anul 2004. Specialiştii biroului nostru au fost supuşi unei selectări calificate şi efectuează traduceri la nivelul, corespunzător tuturor standardelor de calitate.  Noi vă vom ajuta în soluţionarea problemelor privind traducerea materialelor, ce vizează orice domeniu de activitate – începînd de la corespondenţa personală şi încheind cu texte voluminoase. De regulă, termenul predării traducerii se stabileşte de client. Excepţie constituie doar cazurile, cînd clientul înaintează termene imposibile de respectat din punct de vedere fizic. In afară de profesionalism, caracteristica principală a colaboratorilor biroului nostru sunt responsabilitatea, graţie căreia clienţii noştri pot fi întotdeauna siguri, că lucrul va fi executat impecabil şi la timp. Lucrînd cu materialele Dumneavoastră, noi tindem spre ideal, din acest motiv colaborarea cu noi este simplă, sigură şi avantajoasă! 

De traducerea în limba străină adeseori depine imaginea companiei Dumneavoastră, perspectivele promovării mărfurilor şi serviciilor pe care le prestaţi peste hotare, reputaţia. Adresîndu-vă în Biroul de traduceri "Avitalis Prim", puteţi fi sigur, că traducerea va fi efectuată calitativ şi la termenul necesar!

Biroul de traduceri «Avitalis Prim» dispune de o echipă puternică de traducători experimentaţi scriptici, cît şi prin cumul pentru majoritatea limbilor europene.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Restor FX Moldova
Restor FX Moldova

RestorFX vă oferă îngrijirea automobilului cu cele mai moderne produse din SUA. Unul dintre aspectele vieții și funcționării a unui automobil este spălarea acestuia, și aici trebuie să luăm în considerare calitatea materialelor și metoda de spălare. RestorFX vă prezintă spălarea mașinii în 4 etape. Această tehnică elimină necesitatea de a spăla mașina cu un burete și apoi de a o șterge cu o cârpă. Produsele utilizate sunt 100% naturale și nu dăunează nici omului, nici med

Chișinău
Companie коллекторское агентство
коллекторское агентство

Recuperam datorii. Servicii de colectarea datoriilor. Аchitati numai dupa rezultat de la 10% 

Chișinău
Companie Lunchbox
Lunchbox

Lunchbox - prânzuri la birou cu livrare în Chișinău. *Produs realizat de Restaurantul Select! ! Lucrăm cu clienții corporativi pe bază de contract. Nr. minim de portii - 35.  Meniu - echilibrat, variat și consistent – În fiecare zi livrăm bucate diferite. Stabilim împreună meniul pentru următoarele 2 săptămâni. Prețul unui meniu începe de la 45 lei.  Livrăm gratuit în raza capitalei. Gustările sunt împachetate comod, ajung calde și

Chișinău