Descrierea companiei

DE CE SĂ CUMPĂRAȚI ÎN BOSCH SIEMENS?
Deja peste 75 ani Bosch este un simbol al tehnologiilor avansate, calității și fiabilității aparatelor de uz casnic și ocupă o poziție de lider pe piața mondială. Alegeți aparatele de uz casnic pentru casa dvs. dintr-o gamă largă de modele Bosch, Siemens, Gaggenau în magazinul partener BOSCH SIEMENS.

Un lucru pe care timpul nu îl schimbă: aspirația noastră de a ne îmbunătăți
Timp de generații, electrocasnicele Bosch au contribuit la o viață de zi cu zi mai ușoară: ajutoare remarcabil de nepretențioase, acestea au răspuns întotdeauna celor mai înalte cerințe ale posesorilor lor. Pentru aproape un secol și jumătate, acestea și-au asumat nenumărate sarcini dificile în tot atât de multe gospodării – pur și simplu pentru a economisi timpul necesar îmbunătățirii calității vieții noastre. 

Alături de tine – în prezent și în viitor. Aparatele noastre electrocasnice
Nu putem să-ți preluăm îndatoririle zilnice. Dar putem să îți facem viața mai ușoară. Fiind marca de aparate electrocasnice numărul unu din Europa, asigurăm întotdeauna performanța absolută, pentru a-ți face viața de zi cu zi mai ușoară. Cu aparatele noastre electrocasnice, promitem întotdeauna calitate fără compromis, perfecţiune la nivel tehnic si fiabilitate absolută. În trecut, în prezent și în viitor.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie MOBITEL.Strășeni
MOBITEL.Strășeni

Oferim servicii de reparatie a Telefoanelor Mobile, Laptop, Tablet, Computere de Masa. Vinzarea Telefoanelor Mobile, Tehnica Audio/Video, Periferice si Accesorii !

Strășeni
Companie ROST IMPORT
ROST IMPORT

„ROST IMPORT” fondat în anul 2010 Lider în domeniul importului și distribuției de jucării și accesorii pentru copii

Chișinău
Companie Verix-Grup
Verix-Grup

Compania „VERIX-GRUP” este una dintre cei mai mari importatori de materiale de construcții.

Bălți