Descrierea companiei

DE CE SĂ CUMPĂRAȚI ÎN BOSCH SIEMENS?
Deja peste 75 ani Bosch este un simbol al tehnologiilor avansate, calității și fiabilității aparatelor de uz casnic și ocupă o poziție de lider pe piața mondială. Alegeți aparatele de uz casnic pentru casa dvs. dintr-o gamă largă de modele Bosch, Siemens, Gaggenau în magazinul partener BOSCH SIEMENS.

Un lucru pe care timpul nu îl schimbă: aspirația noastră de a ne îmbunătăți
Timp de generații, electrocasnicele Bosch au contribuit la o viață de zi cu zi mai ușoară: ajutoare remarcabil de nepretențioase, acestea au răspuns întotdeauna celor mai înalte cerințe ale posesorilor lor. Pentru aproape un secol și jumătate, acestea și-au asumat nenumărate sarcini dificile în tot atât de multe gospodării – pur și simplu pentru a economisi timpul necesar îmbunătățirii calității vieții noastre. 

Alături de tine – în prezent și în viitor. Aparatele noastre electrocasnice
Nu putem să-ți preluăm îndatoririle zilnice. Dar putem să îți facem viața mai ușoară. Fiind marca de aparate electrocasnice numărul unu din Europa, asigurăm întotdeauna performanța absolută, pentru a-ți face viața de zi cu zi mai ușoară. Cu aparatele noastre electrocasnice, promitem întotdeauna calitate fără compromis, perfecţiune la nivel tehnic si fiabilitate absolută. În trecut, în prezent și în viitor.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Mia FLORI
Mia FLORI

Miaflori.md - livrare flori in Moldova rapid si calitativ in Chisinau si peste tot in Moldova.

Chișinău
Companie CRISTAL.MD
CRISTAL.MD

Gravură laser;Business cadouri, Trofee, Premii, VIP suvenire;

Chișinău
Companie Teka Moldova
Teka Moldova

Teka, fondat în Germania, oferă produse de bucătarie de calitate superioară: cuptoare, microunde, plite cu inducție, gaz și electrice, frigidere, chiuvete, baterii, și multe altele.

Chișinău