Descrierea companiei

CLEBER a fost fondată pe 5 martie 1997. În primii 15 ani am fost pe piață ca furnizor angro.
Primul magazin cu amănuntul a fost deschis în 2011. Și astăzi, produsele noastre pot fi achiziționate la mai mult de 19 puncte de vânzare cu amănuntul din toată țara.
Până acum, CLEBER rămâne cel mai mare furnizor angro de pe piața moldovenească. Acest lucru ne permite să menținem accesibilitatea pentru cumpărători. De-a lungul multor ani de practică, datorită unei analize amănunțite a cererii consumatorilor, am reușit să oferim o gamă largă de bunuri la prețuri mici, atât pentru clienții angro, cât și pentru cumpărătorii din magazinele noastre.

Sarcina principală a companiei CLEBER este de a fi de ajutor în rezolvarea nevoilor gospodăriei. Produsele pe care le oferim ne ajută să facem față eficient și rapid sarcinilor casnice, tocmai acest lucru ne oferă confortul și confortul maxim.
În magazinele CLEBER, consultanții vor ajuta întotdeauna la alegere, vor solicita și vor selecta produsul individual, vor informa despre existența unor noi dezvoltări inovatoare care vă permit să faceți față oricărei probleme de zi cu zi din gospodărie.
Magazinele noastre au tot ce aveți nevoie pentru dvs. și casa dvs.: produse chimice de uz casnic, produse de igienă personală, produse cosmetice, articole de uz casnic, jucării, articole de papetărie, vase și ustensile de bucătărie, haine și încălțăminte, unelte, electricitate, galanterie, articole pentru sport și agrement, și mult mai mult.
Pentru clienții noștri obișnuiți, ca semn de recunoștință, oferim loialitate sub formă de carduri de reduceri, iar pentru cumpărătorii angro există un sistem flexibil de reduceri.
Suntem întotdeauna bucuroși să vă vedem în magazinele și birourile noastre ca prieteni și parteneri! Pentru informații complete despre noi, vă sugerăm să vă familiarizați cu site-ul nostru.

Subcategorii: Shopping(Altele)
Cuvintele cheie: Cadouri Personalizate, Elemente Decorative.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie SYL.MD
SYL.MD

SYL.MD este o echipă modernă de specialişti în domeniul vânzării şi promovării unei game largi de mărfuri pe piaţa Republicii Moldova. Țările producătorilor noștri: SUA, China, Rusia, Polonia, Ucraina. Misiunea companiei este de a încânta clienții noștri cu calitatea serviciilor și de a construi lucrul cu fiecare client pentru o perspectivă de cooperare pe termen lung. Investim experiența acumulată în dezvoltarea și îmbunătățirea muncii noastre. Dezvoltarea co

Chișinău
Companie mebel-moldova
mebel-moldova

Cumpără mobilă în Chișinău en-gros și cu amănuntul. De asemenea, oferim servicii de fabricare a mobilei la comandă de la producător în Chișinău și Moldova.

Chișinău
Companie Mia FLORI
Mia FLORI

Miaflori.md - livrare flori in Moldova rapid si calitativ in Chisinau si peste tot in Moldova.

Chișinău