Descrierea companiei

MULTIFOC PLUS - oferim căldură, confort și siguranță. Avem peste 9 ani de experienţă specializată în comercializarea șemineelor, deservirea și montarea echipamentelor moderne de încalzire.

Subcategorii: Shopping(Altele)
09 Feb 2024

Multifocplus se remarcă cu adevărat în industria șemineelor decorative. Am cumpărat un șemineu modern de la ei și am rămas plăcut surprinsă de atenția la detalii și calitatea materialelor. Recomand cu încredere tuturor!

5.0
A fost această
recenzie utilă?
09 Feb 2024

Am optat pentru o soluție rustică și am ales o sobă pe lemne de la Multifocplus. Calitatea construcției și aspectul rustic au transformat complet atmosfera casei mele. Mulțumit și de serviciile profesionale oferite, recomand cu căldură aceste șeminee rustice.

5.0
A fost această
recenzie utilă?
Altele
Ofertă - Cămine cu lemne, șeminee și sobe de la Multifoc
Cămine cu lemne, șeminee și sobe de la Multifoc
MULTIFOC PLUS
91 zile 2 ore
Nelimitat
Chișinău
Altele
Ofertă - Șeminee decorative și sobe pe lemne
Șeminee decorative și sobe pe lemne
MULTIFOC PLUS
126 zile 2 ore
Nelimitat
Chișinău
Altele
Ofertă - Șeminee pe lemne și sobe
Șeminee pe lemne și sobe
MULTIFOC PLUS
56 zile 2 ore
Nelimitat
Chișinău

Alte companii

Companie Happybaby
Happybaby

Cel mai bun magazin online de articole pentru copii din Moldova! Aici puteti gasi tot ce isi doreste copilul dumneavoastra. Nu uitati si de mamici.

Chișinău
Companie Bellona
Bellona

Dacă sunteți în căutarea unui magazin de mobilă în Chișinău, unde consultanții sunt amabili, atenți la detalii și vă vor ajuta să alegeți mobilierul potrivit, atunci magazinul Bellona vă stă la dispoziție.

Chișinău
Companie LIMANI-GRUP SRL
LIMANI-GRUP SRL

Firma "LIMANI-GRUP" SRL este un furnizor de incredere de scaune pentru calculator.Oferim cele mai bune conditii, consultatii detaliate, livrare si montaj.

Chișinău