Descrierea companiei

Țesături din bumbac pentru lenjerie de pat, haine și altele.
Хлопковые ткани для постельного белья, одежды и другие.
Seturi de lenjerie de pat angro și la bucată, perne și plapume.

  • De ce noi?
    În depozitul nostru din Chișinău avem permanent toate tipurile de țesături folosite în producția de confecții. Comercializare angro și cu amănuntul pentru toate tipurile de țesături. Produsele noastre sunt de calitate și la prețuri foarte accesibile.
  • Preturile atractive!
    Preturile atractive cu care va întâmpinăm sunt pe măsura așteptărilor dumneavoastră. Comercializarea țesăturilor din depozitul companiei Anghel Lux va permite sa vă satisfaceți cerințele pentru orice întreprindere de cusut, fie că este vorba de un atelier de cusut mic sau magazin.
  • Livrare rapidă!
    Anghel Lux livrează marfa pe tot teritoriul Republicii Moldova cu condițiile cele mai favorabile. Asa că, în magazinul Dvs. va fi prezentat în mod constant seturi de lenjerie de pat, prosoape, perne, paturi și multe altele.
Subcategorii: Industria ușoară
Cuvintele cheie: Textile.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie «Metall.md»
«Metall.md»

Producția de structuri metalice la comandă în Chișinău și Moldova de la producător - «Metall.md»

Chișinău
Companie GreenShop.md
GreenShop.md

Fructe și legume naturale în MoldovaFructele și legumele naturale din Moldova sunt atrăgătoare prin strălucirea și aromele lor uimitoare, a căror plăcere poate fi pierdută dacă nu luați măsuri de precauție în timpul unei pandemii. De aceea, vă sugerăm să vă abțineți de la a vizita locurile aglomerate și să utilizați serviciul nostru de a livra produse proaspete direct la ușa dumneavoastră. Pe paginile magazinului nostru online, puteți găsi și cumpăra online : fructe și pomușoare

Chișinău
Companie Yantario
Yantario

Compania noastră a fost fondată în 1999.De la înființare, ne ocupăm cu achiziționarea, prelucrarea, vânzarea și exportul de miere de albine de înaltă calitate.Pentru prelucrarea mierii naturale, folosim echipamente moderne ale producătorilor europeni, ce ne permit omogenizarea a până la 12.600 kg într-un lot de miere.Compania noastră implementează un sistem de control pe mai multe niveluri.Suntem dotați cu un laborator propiu, care verfică la prima etapă calit

Chișinău