Descrierea companiei

Compania noastră a fost fondată în 1999.
De la înființare, ne ocupăm cu achiziționarea, prelucrarea, vânzarea și exportul de miere de albine de înaltă calitate.
Pentru prelucrarea mierii naturale, folosim echipamente moderne ale producătorilor europeni, ce ne permit omogenizarea a până la 12.600 kg într-un lot de miere.
Compania noastră implementează un sistem de control pe mai multe niveluri.
Suntem dotați cu un laborator propiu, care verfică la prima etapă calitatea mierii colectată de la apicultori.
După o verificare minuțioasă în laboratorul nostru, dar și în alte laboratoare pentru autocontrol, mierea este omogenizată și ambalată.

Ulterior, lotul de miere este supusă verificării  în cadrul unui laborator de stat acreditat, precum pentru export și în cadrul laboratoarelor Quality Services International GmbH și Intertek Food Services CmbH din Germania sau la cererea importatorului, într-o altă țară.
Produsele noastre sunt exportate în țările Uniunii Europene, SUA, Canada și CSI. 
 
În prezent, ambalăm mierea în butoaie metalice noi cu o capacitate de 300 kg, recipiente din polipropilenă cu o capacitate de 42-45 kg, precum și în borcani de sticlă de diferite capacități.
De asemenea, putem ambala mierea în orice alt recipient, după preferințele clientului.

Cuvintele cheie: Produse apicole, Miere, Ceară.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Werker
Werker

Werker! Pentru cei care aleg cel mai bun ! Materiale de construcție • Cea mai buna calitate! • Cele mai buni prețuri ! • Avem sortiment mare!

Chișinău
Companie Custom Services SRL
Custom Services SRL

Custom Services SRL este o companie de arhitectură aplicată și de realizare a lucrărilor de execuție pentru amenajări interioare ale spațiilor de retail și office.

Chișinău
Companie BIRJA.MD
BIRJA.MD

Locuri de muncă oficiale cu salarii mari în Germania și PoloniaSemnarea unui contract de muncă pe termen lung cu un angajatorPachet social complet pentru perioada de muncăSelectarea unui post vacant în funcție de abilitățiÎnregistrarea pachetului complet de documenteSprijin pentru viză la ambasadăOrganizarea transporturilor și a locuințelor

Chișinău