Viața prin obiectiv. Cele mai cunoscute studiouri foto din Republica Moldova

14 Aug 2020
3680
Viața prin obiectiv. Cele mai cunoscute studiouri foto din Republica Moldova

Top studiouri foto din Chișinău și nu numai

Toți ne dorim să păstrăm toate clipele frumoase, tot ce este legat de persoanele dragi, momentele haioase, experiențele unice, dar toate acestea pot fi pierdute în timp. Amintirile sunt atât de importante, ele sunt singura conexiune cu trecutul, ele ne țin conectați cu cei dragi, prietenii sau familia, timpul petrecut împreună, momentele unice care fac ca legătura să țină ani de zile. Cum să păstrăm amintirile?

Fotografia – cea mai bună invenție a anilor trecuți. O fotografie păstrează fiecare amintire vie în inimi. Cine a zis că nu e posibil să călătorești în timp, nu a luat în calcul puterea unei fotografii! Oare ce poate fi mai frumos decât să trăiești încă o dată un moment din trecut doar privind o fotografie. Vă mai amintiți despre albumele foto din copilăria noastră, grele și pline de fotografii, mai bine zis de amintiri? În prezent, oricine poate fi fotograf doar cu un simplu smartphone. Generația noastră nu va cunoaște acel moment când mai faci o poză în cazul că cea precedentă nu este reușită, zicând: " Mai fă una, că dacă cealaltă nu este reușită? " Amintiri.

Chiar dacă, acum, fiecare dintre noi poate face poze totuși apelăm la servicii foto, la fotografi profesionali pentru poze profesioniste sau ședințe foto tematice. Serviciile foto sunt cel mai des solicitate pentru un eveniment special, zi de naștere, cerere în căsătorie, nuntă, cununie, botez, etc. Un fotograf profesionist dedicat și pasionat de fotografie mereu va aduce mai multă culoare unui eveniment, plus multe alte idei tematice pentru orice ședință foto. Fotograful vede viața celorlalți prin obiectiv, zâmbete, lacrimi, clipe de fericire, tristețe, momente spontane, toate sunt capturate în fotografii. Iar o ședință foto este un adevărat eveniment, cine nu a apelat măcar o dată pentru servicii foto de Crăciun? Ne mai vorbind cât de importante sunt aceste servicii foto la o nuntă, când dragostea a două suflete adună tot neamul, când două familii se unesc, când trebuie de memorat fiecare emoție.

Iată la cine poți apela pentru cele mai frumoase ședințe foto

Fotografii sunt multe, de tot felul, ele sunt făcute pentru a ne reaminti despre oameni, despre evenimente, despre lucrurile uitate. Pentru ca voi să beneficiați de cele mai frumoase fotografii vă oferim o listă a studiourilor foto din Republica Moldova.

Riviera Studio

Cunoscut ca unul dintre cele mai bune studiouri foto, Rivierea Studia organizează ședințe foto tematice pentru orice eveniment. Acest studio profesional cu o gamă variată de servicii foto la prețuri reduse, super oferte și certificate cadou.

riviera studio

ArtStage Studio

Foto studio în Chișinău de ultimă generație ce dispune de 6 săli tematice pentru orice eveniment, cu iluminare natural care vor evidenția frumusețea chipului, ferestre montate în tavan pentru efect unic, coloane și șemineu pentru ședințe foto perfecte. Toate aceste detalii ale decorului vor crea ambiantul magic pentru fotografii perfecte.

artstage

Studio7

Doriți ședințe foto care să vă definească exact personalitatea și stilul de viață? Studio7 va face asta printr-un cadru, datorită echipei de fotografi profesionali și decorațiilor moderne.

studio7moldova

FotoStyle

Fotografia făcută de profesioniștii FotoStyle va transmite starea și personalitatea clientului prin evidențierea trăsăturilor și emoțiilor. Studioul Fotostyle organizează ședințe foto în natură, ședințe foto tematice, proiecte foto pentru copii.

fotostylemd

LikeStudio

Fotografii profesionali, prin fotografie vor crea povești unice care vor povesti peste timp și vă vor aduce un zâmbet sau un gând cald. LikeStudio aduce idei creative și încearcă mereu să prindă emoția momentului în fiecare fotografie.

likestudiomd

Regal Studio

Pentru a organiza o ședință foto pentru nuntă, pentru copii, acumulând un portofoliu, puteți să participați la una din diferitele săli ale Regal Studio. Interiorul frumos al studiourilor, mobilierul selectat individual, echipamentele profesionale vă vor face fotografia o capodoperă de artă. Regal Studio oferă clienților reduceri pentru fotografiere în oricare dintre săli.

regalstudiomd

FlyStudio

Un deceniu de experiență în domeniul fotografierii, au făcut acest studio foto remarcat în domeniu. Clienții mulțumiți recomandă cu încredere să apelați pentru ședințe foto al studioului.

flystudiomd

Studioul Bomond Production

Studioul Bomond Production reprezintă specialiști de cea mai înaltă clasă din domeniul serviciilor foto şi video, cel mai profesionist echipament de fotografiere şi filmare, pentru ședințe foto cu o abordare exclusiv artistică, atitudine atentă şi grijulie faţă de fiecare client, respectarea garantată a termenilor de executare a comenzii, calitate de lux a produselor video şi foto finisate.

bomondprodaction

Levi Film Studio

Studioul foto este alcătuit dintr-o echipă de fotografi cu studii și experiență în domeniu care vor captura în fotografii orice detaliu al momentului.

levifilmstudiomd

Moon Studio

Moon Studio realizează fotografii de studio în cele mai bune condiții de tehnică și profesionalism. Fiecare moment al evenimentului va fi surprins cadru cu cadru fără a pierde din obiectiv nimic.

moon studio

Studiourile foto enumerate mai sus sunt un top făcut de Lista.md pentru a ușura căutările dvs. În cazul în care cunoașteți un fotograf sau un studio foto care credeți că merită să fie în acest top lăsați-ne un comentariu despre acesta.

Comentarii