Vacanța în Elveția

30 Mai 2018
2776
Vacanța în Elveția

O altă destinație din Europa, cu o multitudine de atracții turistice  ar fi Elveția. Deși vara este mai scurtă decât în celelalte țări europene, aceasta are anual numărul de turiști în creștere. Elveția se mândrește cu o grandoare deosebită, tradiții, cultură, istorie, oameni simpli dar de o demnitate și reputație remarcabilă. Țara ceasurilor și a ciocolatei, a munților și lacurilor devine o opțiune perfectă pentru cei ce-și doresc ă scape de canicula verii. Elveția este plină de peisaje splendide, peisajul alpin al Elveției rămâne incredibil de frumos indiferent de anotimp, cu munți ce se oglindesc în numeroasele lacuri, pitorescul îngemănâdu-se cu modernul. Dacă vrei să vezi cele mai interesante locuri din Elveția, în care puțini ajung, iată lista lor:


1. Chateau de Chillon

Chateau de Chillon este unul dintre cele mai bine conservate castele medievale ale Europei. Un tur al castelului îți va oferi o imagine superbă asupra timpurilor medievale și asupra vieții la castel. Mai mult decât atât, fiind localizat într-un spațiu ideal, castelul îți va oferi panorame de excepție asupra grădinilor, asupra lacului și asupra munților.

2. Cascadele Rinului

Cascadele Rinului oferă turiștilor ocazia de a admira un spectacol incendiar al naturii, creat de Râul Rin. Aici, acesta formează o cascadă superbă, una dintre cele mai mari din Europa. Un volum mare de apă se scurge pe cascadă, formând un tablou vizual și auditiv impresionant pentru orice turist. Plimbări cu barca sunt disponibile până la stânca din mijlocul râului, care de asemenea poate fi escaladată de doritori.

3. Matterhorn

Matterhorn este cel mai faimos vârf al Alpilor elvețieni și unul pe care mulți turiști aleg să-l viziteze. Una dintre cele mai exclusiviste, dar și mai frumoase, metode prin care se poate admira acest loc este cu ajutorul unei plimbări cu elicopterul. Este de asemenea unul dintre cei mai fotografiați munți din lume și o stațiune de ski de lux.

4. Muzeul de Transporturi  Elvețian

Muzeul de Transporturi Elvețian se află în orașul Lucerne și este un loc pe care trebuie să-l vizitezi. Colecția este compusă din avioane, automobile, locomotive și ambarcațiuni, de toate dimensiunile și din diverse timpuri. În plus, muzeul găzduiește și un planetariu, astfel încât excursia ta aici să fie completă și în care să poți să descoperi cât mai multe lucruri noi.

5. Lacul Lugano

Lacul Lugano este zona ideală pentru tine. Aici, climatul este foarte apropiat de cel mediteranean, iar peisajul este foarte colorat și plin de flori parfumate. Astfel, te vei putea bucura de o altfel de vacanță elvețiana.

6. Muzeul de Istorie Bern

Muzeul de Istorie Bern este perfect pentru cei pasionați de istorie. Localizat într-o clădire interesantă, tip castel, muzeul impresionează încă de dinainte de a pătrunde în interiorul lui. Expozițiile din interior asigură accesul la artefacte din mai multe perioade istorice, începând cu Epoca de Piatră și până în epocile mai moderne.

 

Comentarii