Unul din cele mai bune cadouri pentru barbati - Bowling

23 Feb 2018
3749
Unul din cele mai bune cadouri pentru barbati - Bowling

La mulți ani de Ziua Armatei Sovietice, care între timp a devenit Ziua Bărbaților în Republica Moldova. Sărbătoarea de 23 februarie este dedicată ostaşilor sovietici şi este marcată doar în Rusia, Belarus si Ucraina.

Astăzi se sărbătorește istoria și victoria strămoșilor noștri care au luptat pentru independența noastră, care au dat dovadă de curaj și bărbăție, care au făcut istorie pentru nepoți și strănepoți prin aceste calități.

Acum că tot este Ziua Bărbatului, 23 februarie, trebuie să oferim cele mai bune cadouri pentru barbati, ca de 8 martie să primim ceva și mai bun! Deși crezând că nu e greu de găsit cadoul potrivit pentru a satisface un bărbat ne confruntăm cu adevărate contraziceri între alegeri, pentru ca rareori bărbații vorbesc despre ce își doresc cadou. Cadoul pentru bărbat trebuie să fie impecabil ca aspect, elegant, echilibrat și bărbătesc, iar în cazul soților este de preferat ceva distractiv, relaxant, care îi va aduce soțului tău buna dispoziție.

O seară cu prietenii la bowling sau biliard, saună sau grătar, sunt doar unele dintre cele mai bune cadouri pentru barbati. Pentru că bărbații sunt competitivi, bowling-ul și biliardul ar fi alegerea perfectă, chiar i-ai oferi posibilitatea de a se simți alfa mascul, optează pentru a-i oferi o seară distractivă alături de prietenii lui, iar dacă dorești să îi fii alături de el în această zi, pregătește o cină romantică, specifică bărbătească cu bere și cârnăciori.

Lista a găsit câteva localuri unde bărbații pot să se relaxeze împreună cu prietenii sau familia în această zi specială, dedicată jumătății puternice.

 

1. Plaza Bowling Club

Plaza Bowling Club este centrul de divertisment unde bărbații pot să aleagă între bowling și biliard, să servească o bere și să mănânce ceva gustos.

2. Rock&Roll Bowling

Rock&Roll Bowling vă îndeamnă să vă relaxați în incinta localului alături de familie sau prieteni, beneficiind de distracție la maxim. Iar daca doriți altceva, puteți opta pentru biliard sau jocuri virtuale la aparatele de divertisment.

3. Cosmic Bowling

Cosmic Bowling localul unde bărbații pot să petreacă distractiv timpul cu prietenii sau alături de familie, chiar și copiii pot să joace bowling având la dispoziție echipament special. Clubul oferă atmosferă care te relaxează, te binedispune.

4. Ice Bowling

Ice Bowling oferă clienților săi distracție pe măsură pentru toată familia, dotat cu echipament special pentru copii, oferă distracție celor mici și începătorilor. În incinta localului se pot organiza turnee cu prietenii, precum și evenimente de familie.

5. Miami Bowling

Miami Bowling vă așteaptă cu surprize, concursuri și atmosferă plăcută. De asemenea, clubul oferă vizitatorilor oportunitatea de a organiza diferite evenimente la prețuri accesibile.

 

Comentarii