Idei pentru cadou de 23 Februarie

21 Feb 2020
7340
Idei pentru cadou de 23 Februarie

Ziua bărbatului

Imediat după sărbătoarea de Sfântul Valentin urmează mult așteptata sărbătoare pentru bărbați, 23 Februarie. Această zi este deosebită nu numai prin faptul că este dedicată tuturor bărbaților ci și faptului că aceasta anual ne amintește despre cei care stau la baza păcii. Vorbim despre apărătorii țării, despre cei care au ales să slujească cu onoare și credință în inimă neamului moldovenesc.  Ziua bărbatului ne dă posibilitatea să oferim bărbaților noștri o atenție mai deosebită, să le mulțumim pentru sprijinul lor, pentru încurajarea lor, pentru răbdarea lor, pentru bărbăția de care dau dovadă.

Fie că trăiești lângă bărbatul tău de ani de zile sau doar ai început să ai cu el o relație, alegerea cadoului potrivit ar fi o adevărată provocare. Niciodată nu știi ce își dorește el cu adevărat, pentru că e bărbat și probabil dacă îl vei întreba ce își dorește, răspunsul va fi evident „nu vreau nimic”. Ar fi bine să fii mai atentă despre ce vorbește el, ai putea găsi cuvinte cheie pentru ceea ce-și dorește. Și totuși dacă îți scapă din vedere anumite lucruri, fiind ocupată cu serviciul, copiii etc. atunci Lista.md îți vine în ajutor.

Iată câteva idei de cadouri de 23 februarie pentru barbati

Noi am căutat, am navigat, am cercetat cele mai bune oferte pentru cadourile de 23 Februarie, ca tu să surprinzi plăcut bărbatul de lângă tine. Hai să vedem în continuare ce propuneri de cadouri  avem în acest an.

Cadouri online

Pe cât de amuzant pe atât de util. Da, da te-ai gândit bine, zic despre ciorapii pe seama cărora s-au făcut o mulțime de glume și s-a discutat destul de sarcastic acest cadou, dar nu și acum.

CadouriOnline îți propune chiar un întreg set de ciorapi pentru bărbatul tău, la care poți să adaugi și alte produse pentru cadoul perfect. Bine înțeles,nu te vei limita la această idee și vei naviga întregul site unde vei putea găsi ceva să-ți placă.

cadourionlinemdCe ar mai putea fi din mediul online? Probabil cadourile tematice te vor interesa:

MoldFlowers are un arsenal de astfel de seturi pentru bărbați. Ce zici despre o Canistră-bar? Perfect! Cred că s-a și rezolvat, mai ales pentru soțiile geloase care doresc ca bărbații lor să nu petreacă timp în baruri.

moldflowersmd


The Gift Galerry este încă un site unde poți găsi cadouri pentru ziua bărbatului. Mai mult decât atât, acești meșteri fauri produc la comandă cadouri pentru colective de bărbați ca fiecare bărbat să simtă afecțiune în această zi specială.

thegiftgallerymdEvenimente de 23 Februarie

BandaBar începe petrecerea de sâmbătă. Toți cunoaștem despre Prințul pe cal bălan, dar cine a auzit despre Calul în ceață? Nimeni? Atunci, obligatoriu trebuie ca tu și bărbatul tău să luați parte la evenimentul „Kon’ & Yak” organizat de Bandabar.

bandabar
Castel Mimi a organizat special de ziua bărbaților evenimentul „Blend your own wine”. Ce cadou pentru un barbat care are de toate poate fi mai frumos decât propriul vin, la nivel profesionist, folosind ustensile de producție şi îmbuteliere, sticle şi etichete? Bineînțeles, noua sticlă de vin va pleca împreună cu el. Va fi un vin unic şi rar, care va purta amprenta personalității bărbatului tău.

castelmimiCadouri pentru Bărbați

Dacă ai ales să participați la acest eveniment, să zicem că ați primit sticla de vin personalizată, care ar fi următoare surpriză pentru el? Da! Un set de vin!

Smadshop.md  are un cadou pentru un barbat care are de toate perfect ar fi setul Complete Wine & Champagne Starter care include 10 accesorii de bază pentru vin: dispozitiv de răcit vinul, pentru păstrarea vinului la temperatura respectivă, dop pentru sticlă de vin, care împiedică oxidarea vinului după ce sticla este deschisă, un tăietor pentru folie cu 3 lame tative pentru o tăiere atentă și precisă, o pâlnie, un tirbușon în doi pași și 5 flacoane cu arome diferite care se găsesc în vinuri.

smadshopmdBărbatul tău e bucătar? Cadonează-i un grătar!

PandaShop.md  îți oferă posibilitatea să alegi grătarul care va mulțumi bucătarul Chef din bărbatul tău. Dacă te apuci de navigat pe site vei găsi un asortiment larg de grătare la prețuri accesibile.

pandashopmdPentru bărbații meșteri, care adoră să meșterească, să sucească și să învârtească un set de șurubelnițe, un set de chei sau un cuțit multifuncțional va fi cadoul perfect de 23 februarie.

Maxmart are cel mai mare depozit de seturi de șurubelnițe și alte echipamente pentru bărbații adevărați. Orice ai alege nu ai să dai greș fiindcă aceste seturi sunt foarte utile și strict necesare în garajul fiecărui bărbat.

maxmartmdDacă bărbatu tău este pescar adevărat, iar pescăritul este cea mai mare pasiune a lui, atunci alege una sau mai multe dintre ustensilele de pescuit. Iată unde poți găsi cele mai moderne ustensile de pescuit.

Energofish  este paradisul pescarilor, aici sunt toate ustensilele care va aduce satisfacție oricărui bărbat de fiecare dată când va merge la pescuit.energofishmdPentru bărbații care țin pasul cu moda

Fumatul este dăunător, asta deja o cunoaștem, fiecare a trecut prin acel moment când a spus aceste cuvine „de azi las fumatul” dar după o anumită perioadă revine la acest viciu. Care este alternativa țigaretei? Vape-ul sau IQOS, o țigară electronică care astăzi are o popularitate grozavă.

Iată unde poți procura unul pentru fumătorul tău

FanFan este magazinul online cu cele mai moderne vape-uri și accesorii pentru acesta. În showroom-urile fanfanmd vei găsi cea mai mare diversitate de lichide, atomizoare MTL sau DTL, POD Sisteme, Starter Kit-uri, Box Mod-uri, cu baterii încorporate sau cu baterii detașabile, pentru începători sau utilizatori cu experiență. Experții magazinului îți vor acorda ajutor și suport în alegerea țigării electronice și/sau lichidului potrivit cerințelor tale.

fanfanmdIQOS Shop este magazinul online unde vei găsi un înlocuitor potrivit pentru țigareta obișnuită. Acolo vei avea de unde să alegi de la culoare până la cele mici detalii.

iqos moldovaPentru bărbații eleganți

Dacă ai lângă tine un bărbat care se îmbracă la 4 ace, îi place să fie stilat, și este atent la fiecare detaliu din garderoba sa atunci un ceas sau un smart watch este exact ceea ce ar trebui să-i oferi de ziua bărbatului. Iată unde poți procura un asemenea accesoriu:

Darwin este cel mai mare magazin din Republica Moldova unde vei găsi tot ce este în trend în domeniul tehnologiei. Magazinul Darwin este atât de mare încât ai de unde să alegi un watch smart  pe placul bărbatului tău.

darwinmd
Smart.md este un alt magazin online de unde poți alege smart watch-ul pe care îl va purta cu plăcere bărbatul tău.

smartmdLista.md vă dorește sărbătoare plăcută! Iar cei ce vor să se laude despre cadourile primite vă așteptăm în comentarii.

Comentarii