Tradiții gastronomice din Grecia aduse în Chișinău

09 Aug 2019
1834
Tradiții gastronomice din Grecia aduse în Chișinău

Grecia, țară bogată în tradiție, cultură, evenimente, locuri frumoase, insule  paradisiace, o adevărată oază de relaxare pentru turiști. Una dintre cele mai mari atracții turistice, Grecia cucerește tot mai mulți turiști prin gastronomia care a păstrat în sine tradițiile culinare și rețetele originare grecești.

Dacă dorești să descoperi atmosfera grecească și bucatele tradiționale chiar în Chișinău, Lista.md  te invită să faci o călătorie culinară spre cele mai bune restaurante grecești de pe harta gastronomică a Chișinăului.

 

  • Opa  Greek  Cafe este localul perfect pentru cei ce vor să se bucure de mâncare grecească într-o atmosferă confortabilă. Ospitalitatea, atmosfera plăcută și deliciile grecești te vor face să te reîntorci iar și iar sper acest local.

 

  • Kalamaki  Greek  Taverna își așteaptă oaspeții săi cu mâncăruri pregătite după rețetele originale grecești, născute în taverne, transmise din generație în generație.  Cultura și tradițiile grecești pot fi explorate chiar în inima orașului Chișinău.

 

 

  • Metaxa este o tavernă grecească situată pe Bulevardul Decebal, 23 a orașului Chișinău. Aici veți putea savura din cea mai gustoasă cultură gastronomică grecească. Pentru a satisface simțurile gustative a fiecărui oaspete marii bucătari combină tradiția gusturilor, aromatelor, produselor și a măiestriei.

 

  • Ellada  este alegerea potrivită pentru cei care doresc să organizeze nunta, cumetria sau oricare alt eveniment în stil grecesc. Sala de evenimente “Ellada”  vă propune să sărbătoriți cel mai important eveniment într-o mică țară a zeilor amplasată în centrul orașului  Orhei.

 

 

Lista.md  vă dorește o călătorie plăcută în lumea gastronomică a Greciei și așteaptă comentarii cu impresiile și senzațiile pe care le-ați avut pe parcursul odihnei sau poate ați vizitat una dintre destinațiile turistice din Grecia.

Comentarii