Top magazine de semințe pentru o recoltă bogată

14 Mai 2021
3543
Top magazine de semințe pentru o recoltă bogată

Plantarea semințelor este prima și cea mai importantă practică pentru agricultori pe timp de primăvară. Între perioadă de odihnă a pământului și prelucrarea acestuia pentru însămânțare este nevoie de a alege și a pregăti semințe de legume pentru plantare. Agricultorii care se ocupă de mult timp de plantarea de semințe de legume și răsaduri știu care este procedeul și când este perioada favorabilă pentru prelucrare, plantare și mutare a răsadurilor, iar pentru începători sau grădinari, redacția Lista.md a pregătit un articol despre când se pun semințele pentru răsaduri  dacă doriți să obțineți  răsad de roșii, răsad de castraveți, răsad de ardei pentru o recoltă bogată și de calitate.

De aceea, pe lângă prelucrarea pământului este important de a alege semințe de legume de calitate înaltă pentru a obține roadă cât mai înbelșugată.

seminte

Iată care magazine de semințe oferă garanție pentru produsele sale

Fie că plantați roșii, castraveți sau ardei, Lista.md vă spune de unde să cumpărați semințe de legume în Chișinău și care magazine de semințe din Bălți oferă cea mai mare alegere și cele mai bune prețuri.

AO – Semințe

AO – Semințe comercializează semințe de legume și flori profesionale „SAKATA VEGETABLES EUROPE” direct de la distribuitorul oficial și exclusiv. Sortimentul magazinului include: semințe de ardei, semințe de castraveți, semințe de roșii, semințe de muscate, semințe de ciuperci.

ao seminteÎM ”Expert Agroteh” SRL

ÎM ”Expert Agroteh” SRL este importator oficial şi exclusiv de seminţe de legume: CLAUSE, TEZIER, HARRIS MORAN, fertilizanți foliari Omex, fertilizanți solubili Fertichim și sistemelor de irigare Metzerplast Israel.

agrotechAgrimatco

Agrimatco este un brand internațional, care este prezent pe piața din Moldova din anul 1999. Compania importează și oferă agricultorilor următoarele produse: semințe de legume și de culturi de câmp, fertilizanți și produse pentru protecția plantelor, preparate veterinare, sisteme de irigare, tehnică agricolă și piese de schimb.

agrimatcoSyngenta

Syngenta este un lider mondial în agricultură, orientat spre dezvoltarea durabilă a agriculturii. Syngenta oferă soluţii adaptate nevoilor agricultorilor, care leagă oamenii, agricultura şi tehnologia. Compania comercializează două tipuri principale de produse: semințe de legume și produse de protecția plantelor. Acestea ajută agricultorii la nivel mondial în creșterea cantității și calității recoltelor lor.

syngentaDiolsem

Diolsem este unul dintre magazine de semințe Chișinău care activează de mai bine de 10 ani pe piața agricolă din Moldova. Magazinul oferă o varietate largă de: semințe de legume, turbă și substraturi, îngrășăminte chimice, ghivece și palete pentru răsad, utilaj agricol, stropitori și accesorii. Diolsem garantează calitatea recoltelor și prețuri accesibile pentru toată gama de produse. De asemenea, aici veți putea găsi semințe de flori pentru răsaduri de flori care vor înfrumuseța ograda dvs.

diolsemSemințe.md

Semințe.md a fost înființată în anul 1997, iar pe parcursul activității sale a acumulat o listă de agricultori mulțumiți de calitatea produselor și serviciilor, care au contribuit la evoluția rapidă a companiei. Activitatea companiei are mai multe direcții: producerea și comercializarea de semințe de legume, producerea și comercializarea legumelor, producerea, prelucrarea și comercializarea fructelor, producerea de material săditor și a puieților, servicii de consultanță în agricultură, servicii de depozitare în frigider, prestarea serviciilor de lucrări agricole cu tehnică mecanizată performantă, comercializarea produselor de fertilizare, tratare, a îngrășămintelor etc.

semintemdBioprotect

Bioprotect este considerat unul dintre liderii dintre magazine de semințe la nivel național, datorită profesionalismului, devotamentului și a produselor agricole de calitate înaltă. Bioprotect oferă agricultorilor un sortiment variat de fertilizanți de bază și amendamente de sol, semințe de legume cu genetică de ultimă generație, tehnologii complexe de protecție a plantelor și fertilizare în perioada de vegetație, utilaje agricole și echipamente tehnice, inclusiv sisteme de ghidare de precizie, precum și servicii de calitate: analize de laborator a apei pentru irigare, testarea de laborator a solurilor cu cartarea agrochimică, consultanță în teren, colectarea și exportul produselor agricole, servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție (DDD).

bioprotectKWS

KWS comercializează semințe de legume cu productivitate ridicată, iar, datorită cunoștințelor aprofundate în domeniul agricol, această companie se face recomandă, de generații, drept partenerul de încredere al agricultorilor. În unul dintre magazine de semințe agricole Chișinău puteți găsi semințe de legume precum: sfeclă de zahăr, sfeclă furajeră, porumb, grâu, secară, orz, ovăz, triticale, plante proteice: rapiță, floarea-soarelui, soia, mazăre verde, sorg, mei și culturi intermediare.

kwsFiecare dintre aceste magazine de semințe vă propune cel mai larg sortiment de produse pentru ca dvs să vă bucurați de o recoltă bogată și legume de înaltă calitate. Dacă cunoașteți și alte magazine agricole de acest timp vă îndemnăm să ne lăsați denumirea și mai multe informații despre acesta în comentarii, dar mai întâi de toate nu uitați să vă înregistrați și să vă abonați la newsletter pentru a fi la curent despre oferte speciale și alte articole informative.

Comentarii