Distracție și Filantropie

12 Feb 2018
2317
Distracție și Filantropie

Un adevarat carnaval venețian a fost organizat într-un hotel din Chișinău. Oameni din cele mai înalte pături sociale s-au adunat pentru a oferi sprijin financiar copiilor care necesită ajutor financiar. Atmosfera carnavalului a fost întreținută de muzică simfonică și delicii italiene.

Evenimentul a fost organizat de fundația "Salvați Viața" cu scopul de a ajuta 5 copii grav bolnavi.

Organizaţia obştească "Salvaţi Viaţa” a fost creată în anul 2010 cu scopul colectării şi distribuirii donaţiilor voluntare pentru tratament şi asistenţă medicală a copiilor grav bolnavi şi a adolescenţilor, şi pentru asistenţa specifică necesară familiilor social vulnerabile.   

Prețul biletului de intrare a fost de o sută euro pentru cei care au dorit să participe la eveniment. Gazdele au organizat o licitație specilă la care s-au vândut tablouri, vase decorative și obiecte valoroase pentru a aduna cât mai mulți bani. De asemenea oaspeții au avut posibilitatea de a procura colecția completă a operelor lui Pușkin și blazonul familiei acestuia.

Fundatia "Salvați Viața" organizează asemenea act de filantropie pentru a doua oară, primul eveniment a avut loc la începutul lunii decembrie 2017, unde s-au adunat jumatate de milion de lei.

Asemenea evenimente oferă posibilități celor nevoiași, celor care au nevoie de ajutor dar nu-l pot primi. Filantropia este cel mai frumos act de caritate prin care oamenilor neajutorați li se oferă o sansă de a crede in sprijinul celorlalti oameni marinimoși.

 

Comentarii