Cursuri online de limbi străine

21 Mai 2020
2276
Cursuri online de limbi străine

6 companii din Republica Moldoca care oferă cursuri online de limbi străine

Să cunoști o limbă străină reprezintă un mare avantaj, atât în viață cât și în carieră. Cea mai întrebată limbă străină ar fi engleza, mai ales în Republica Moldova, unde piață de afaceri își extinde ramurile pe platformele internaționale de desfacere. Româna, rusa, engleza, germana și franceza sunt cele mai frecvente limbi cerute de angajator la interviul de angajare. Pe timp de pandemie ai cel mai mare beneficiu de a sta acasă și a învăța o limbă străină, aceasta îți va aduce multe alte plusuri în carieră dar și în viața de zi cu zi, niciodată nu știi când și unde vei avea nevoie să-ți demonstrezi aptitudinile de cunoaștere a unei limbi străine. Mai ales acum când mediul online este atât de accesibil, te-ai gândit vreodată la freelancing? De a deveni traducător online? De a lucra pentru tine?

Internetul este cel mai bun la momentul de față, îți permite să accesezi ceea ce vrei, și mai ales îți permite să înveți lucruri noi.

Dacă stai acasă și te plictisești de prea mult timp liber, începe să-ți dezvolți cunoștințele și sa înveți o limba străină. Lista.md îți prezintă câteva companii care predau cursuri de limbi străine online.

Iată companiile care predau cursuri online de limbi străine:

QUO VADIS

Compania organizează cursuri online pe Skype. Centrul Educațional QUO VADIS vă oferă o soluție practică și modernă de predare a limbilor străine, aveți la dispoziție un profesor specializat cu experiență pentru acest tip de cursuri și materialele de studiu în format online și pe hârtie.

quo vadis

Linguata

Școlile de Limbi Străine Linguata este o companie mixtă, care prestează servicii de calitate, oferind clienților un mediu favorabil pentru învățarea și exersarea limbilor străine. Pe timp de carantina, Linguata își continuă activitatea în formatul online, Prin urmare, compania a achiziționat licențe pentru platforma Zoom, unde vor fi organizate lecțiile.

linguata mdOratorica

Centrul de Limbi Europene ”ORATORICA” și-a început activitatea în anul 2010. Pe parcursul activității sale aceasta a instruit peste 12 000 de elevi care au ales serviciile de predare centrului nostru pentru a învăța limbile străine. Cursurile online de la Oratorica salvează timpul fără a afecta nivelul înalt de predare

oratorica online

Cursor

Cursor.md este o sursă de instruire, educare și dezvoltare personală pentru cei care doresc să avanseze la nivel profesional sau să învețe ceva nou pentru a se descoperi potențialul în noi direcții. Dacă vrei o nouă direcție în cariera ta, să studiezi ceva nou, să recreezi, să devii mai bun în ceea ce faci și să-ți îmbunătățești competențele profesionale, vei găsi aici cursurile și trainingurile de care ai nevoie atât în variantă live, cât și online.

cursor mdLingvistica

Lingvistica îți propune studierea limbii străine într-un mod inedit, uşor şi eficient, având la bază metoda comunicativă de predare. Cursurile de limbă străină sunt desfășurate exclusiv în limba predată, folosind mijloace audio, video care permit studenților să însușească informația mai rapid.

lingvistica mdABC Language Centre

Compania oferă cursuri de limba engleză și germană pentru copii și adulți. ABC Language Centre oferă cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil, iar acum pe timp de carantină și în mediul online. Profesorii dinamici și dedicați îți vor preda orice limba străină pe care o alegi, aceștia îți garantează rezultate precise și experiență unică acumulată în timp de studiere.

abc language centre

Stai acasă și dezvolta-ți cunoștințele, nu pierde această oportunitate de a-ți dezvolta abilitățile, de a-ți depăși limitele, de a cunoaște ceva nou, de a avansa pe plan profesional. Cunoștințele creează avantaje competitive, fiecare pas nou te va aduce spre noi succese.

Comentarii