Companii de bijuterii - adevărați prieteni ale femeilor!

08 Feb 2018
2645
Companii de bijuterii - adevărați prieteni ale femeilor!

Se spune că femeile fără bijuterii sunt ca cerul fără stele, deci fă-o să sclipească! O femeie adevărată niciodată nu o să accepte să poarte bujuterii false, alege cu acuratețe ceea ce-i dăruiești, alege o bijuterie autentică.

Cu toții știm că majoritatea femeilor iubesc bijuteriile, fie că sunt confecționate din aur, argint sau chiar diamante, de aceea trebuie sa fii original și selectiv.

Bijuteriile sunt unele dintre cele mai sofisticate cadouri, când alegi să dăruiești o bijuterie, aceasta trebuie să fie aleasă cu atenție, trebuie să cunoști destul de bine preferințele femeii de lângă tine, alege cu acuratete ceea ce-i oferi, alege o bijuterie autentica. O ideie bună ar fi să personalizi aceasta bijuterie, un colier confectionat din aur cu numele ei, un inel gravat cu inițiale sau data când v-ați cunoscut sau căsătorit, chiar și un mesaj de dragoste, o broșă care ar simboliza dragostea pe care i-o porți, lista este lunga, iar dacă ești destul de hotărât că Ea este femeia pe care o vrei pe viață alături de tine, atunci inelul cu diamant o să o facă să-ți spună 'DA” totul depinde de imaginație și bugetul tău. De capitolul imaginație te ocupi tu, iar noi te ajutăm cu bugetul, sugerându-ți cele mai vestite companii de bijuterii care au cele mai bune oferte pregătite special de Ziua Îndrăgostiților!

 


1. Paradis

Paradis aici găsești bijuterii de calitate desăvârșită și exclusivitate unică, fiind confecționate de cei mai vestiți meșteri cu design unic.

2. Gi D'Or

Gi D'Or surprinde întotdeauna clienții săi prin arta de a confecționa o bijuterie unicată, de lux.

3. Jenavi

Jenavi fascinează printr-o gamă bogată de aticole confecționate special pentru a fi pe placul firecărei femei.

4. Aurum

Aurum cea mai de succes comapanie de bijuterii din Republica Moldova, aduce clienților săi un asortiment bogat de bujuterii pentru orice gust, vârstă și buget.

5. Groom Jewelry

Groom Jewelry îți propune să alegi o bijuterie deosebită, confecționată cu multă pasiune și dragoste special pentru Ziua Îndrăgostiților.

6. Imperial Magnat

Imperial Magnat este alegerea perfectă pentru a procura o bijuterie elegantă, special creată pentru Dumneavoastră.

7. Korloff

Korloff este o companie care reprezintă o particică de dragoste adevarată, spune “Te Iubesc!” împreună cu Korloff.

8. Brasco

Brasco are pentru fiecare client bijuteria necesară pentru că este un salon-comoară plin de farmec și strălucire care atrag oameni.

9. Brillio

Brillio propune celor hotărâți de a-și uni soarta, un asortiment larg de verighete și inele de logodnă, Brilio stimulează bărbații să facă femeile de lângă ei fericite prin cadouri incredibil de plăcute.

10. Velagar Metal

Velagar Metal abordează individual fiecare client prin articole de înaltă calitate, confecționate cu individualitate si operativitate la cele mai accesibile prețuri.

Comentarii