Care este cel mai faimos Karaoke Bar în Moldova?

23 Dec 2020
2483
Care este cel mai faimos Karaoke Bar în Moldova?

Care a fost primul instrument muzical? Vocea! Acesta a fost primul instrument muzical inventat de omenire. Cântecul a fost din moși strămoși cea mai frumoasă modalitate de exprimare a sentimentelor, cea mai frumoasă ocazie de a aduna lumea într-un cerc mai restrâns, de a inspira viață în cuvinte. Prin cântec putem transmite diverse emoții, mai mult de atât, un cântec poate crea o anumită stare de spirit. Unele piese îți pot trezi amintiri, chiar îți pot provoca sentimente trăite în acea clipă când răsuna acea piesă. Fiecare interpret, trupă sau piesă pe care o fredonăm prinde contur într-un studio muzical și apoi prin diferite canale mass-media, radio, rețele de socializare sunt difuzate în casele oamenilor.
Cât despre industria muzicală, poți alege unul dintre studiourile de înregistrare din Moldova, acestea recrutează voci a celor care doresc să devină vedete, studiourile de înregistrare sunt deschise pentru toți iar interpreții autohtoni ne duc mândria peste hotare.
Ce faci când te-ai plictisit să asculți muzică la radio, pe internet sau la televizor? Mergi acolo unde răsună muzică live sau se cântă karaoke. Într-un karaoke bar mereu vei găsi multă distracție, acolo cântă chiar și cei care nu au auz muzical, iar muzica va răsuna de cu seară până dimineață. Când alegi să te distrezi într-un karaoke bar fii sigur că vei avea parte de o noapte veselă, numai cântece și voie bună. Pe lângă distracție vei avea parte și de un meniu delicios care include băuturi alcoolice și non-alcoolice, la preferința fiecărui client, acesta poate fi mai mult un karaoke restaurant, dar de obicei vei găsi un meniu în fiecare karaoke bar sau karaoke club.

Ai talente ascunse pe care le manifești doar când faci duș? Sau ai o voce pentru competițiile de talente pe care ai vrea să o audă și ceilalți? Vrei să te distrezi cu prietenii toată noaptea dar nu știi ce să alegi? Karaoke este o modalitate distractivă de a petrece o seară mai diferită față de distracția dintr-un club de noapte, într-un karaoke club nu doar se dansează dar și se cântă. Dacă ești o fire mai introvertită, să știi că cântatul live te ajută să acapi de intimidare, pentru că, în mod cert și sigur, nu vei fi singură persoană care nu are aptitudini vocale. De aceea, cel mai bine ar fi să mergi la karaoke cu o gașcă mare, sau cu cei ce împărtășesc pasiunea pentru cântec. În general, acest tim de distracție este cea mai veselă opțiune de a petrece o seară într-adevăr distractivă. De asemenea, karaoke poate fi o alegere bună pentru a serba ziua de naștere, o aniversare sau orice altfel de sărbătoare.

Găsește un karaoke bar pe placul tău!

Nu știi unde ai putea merge să-ți demonstrezi aptitudinile vocale și nu știi care local ți se potrivește? Lista.md îți prezintă mai multe karaoke baruri din Chișinău

Muzzette

Muzette este un karaoke bar din Chișinău care se mândrește cu o reputație de cel mai bun karaoke club din toate vremurile. Aici poți să cânți muzică live și să primești bonusuri pentru asta, deoarece acest karaoke bar a pregătit pentru vizitatorii săi cel mai nou playlist, cel mai delicios meniu și cele mai gustoase băuturi.

muzette karaokeCooper Karaoke Bar & Kitchen

Cooper Karaoke Bar & Kitchen te invită să petreci seara de vineri alături de prieteni și îți promite o petrecere incendiară. Acest karaoke bar, cu program EXCLUSIV îți oferă exact ceea ce cauți: un loc dedicat vocilor, un loc în care să te poți bucura de pasiune ta, de a cânta. Convinge-te cât de distractiv poate fi o seară cu distracție, zâmbete și muzică bună.

cooper karaoke barMOTIF RestoBar & Karaoke

MOTIF RestoBar & Karaoke este un club complex, ce întrunește un karaoke bar și un club cu muzică live. Pe lângă multe zâmbete, muzică bună, distracție la maxim, vei putea savura un meniu excepțional cu bucate și băuturi care te vor face să vrei să petreci timpul cu prietenii în acest karaoke restaurant.

motif karaoke bar"Art Club" Karaoke

"Art Club" Karaoke este locul în care vii atunci când vrei să cânți sau vrei să asculți pe cineva care vrea să știe să cânte. Un loc despre cântec, unde găsești pasiunea pentru voce la cote maxime. Acest karaoke club oferă următoarele condiții: multe zâmbete, oameni fericiți, băuturi bune, ceva piese cunoscute și bineînțeles, aici vei putea găsi piesa preferată pe care să o cânți.

Art Club este acel loc unde muzica preferată se ascultă și se cantă.

art club karaokeVOICE CAFE

Acest karaoke music bar te așteaptă cu o bază imensă de play-backuri, personal ospitalier și o atmosferă călduroasă. Acest karaoke music bar îți oferă oportunitatea să-ți demonstrezi talentul de cântăreț în fața unui public pozitiv. Doar aici te vei putea simți ca o adevărată vedetă, precum și să-ți sărbătorești ziua de naștere, să comanzi un banchet și să cânți doar melodii bune!

voice karaoke music barTAO Karaoke & NightClub

TAO Karaoke îți oferă sunet de înaltă calitate, o trupă de muzicieni live, precum și delicii ale bucătăriei japoneze și moldovenești, cocktailuri speciale și o listă diversă de cântece pentru ca tu împreună cu gașca ta să vă relaxați la maxim.

tao karaoke barAcapella Karaoke Club

Acapella Karaoke Club te învită să sărbătorești orice petrecere ai avea în minte, pentru că administratorii acestui karaoke club te vor ajuta să o faci legendară. Dacă ai ceva de sărbătorit și vrei să o faci într-un fel special, oricare ar fi motivul: zi de naștere, ziua onomastică, reuniuni, team building, acesta este localul potrivit.

acapella karaoke clubSAVAGE Club Karaoke

SVAGE este un karaoke club care își pune la dispoziție toate cele necesare pentru ca tu să te simți vedetă, scenă pentru cântec și dans, sistem de sunet îmbunătățit, iluminare, precum și scaune confortabile și aer condiționat. Cei care doresc să se simtă soliști vocali vor adora atmosfera plăcută, ecranele mari și sortimentul pieselor noi și vechi.

savage karaoke clubGodzilla karaoke club & lounge terrace

Acest karaoke music bar îți garantează distracție de excepție alături de prieteni. Godzilla este locația ideală pentru muzică și dans! În incinta localului se organizează cele mai tari petreceri și seri de petreceri sau compatiții vocale între prieteni foarte reușite.

godzila karaoke barMON’RO

Acest local poate fi inclus cu siguranță în categoria karaoke restaurant datorită meniul gastronomic în care pot fi găsite bucate din cultura europeană, japoneză și italiană. Iar pentru o petrecere karaoke vei avea parte de cele mai tari senzații, atmosferă excelentă și distracție.

monro karaoke clubPe lângă toate aceste cluburi unde poți să cânți și să asculți muzică live, vei mai putea merge și pe la cluburi de noapte sau poți opta pentru orice altă distracție unde se poate de petrecut timpul liber alături de cei dragi. În cazul în care cunoști și alte localuri din Chișinău unde se poate de mers la un karaoke bar sau pentru o altă metodă de distracție, creează profilul de membru și lasă-ne în comentarii informații utile pentru toți utilizatorii și vizitatorii platformei.

Comentarii