Alegem o companie de asigurări pentru a fi mereu în siguranță

05 Aug 2022
875
Alegem o companie de asigurări pentru a fi mereu în siguranță

De ce este important să apelezi la o companie de asigurări? Chiar dacă mulți dintre noi nu vedem necesitate de a opta pentru servicii de asigurare, trebuie să fim conștienți despre importanța de a crea un mediu sigur la locul de muncă, acasă, chiar și pe stradă. O companie de asigurări ne poate oferi diferite tipuri de asigurări pentru a ne proteja viața și proprietatea. Depinde de ceea ce avem nevoie de a asigura, iar dacă plecăm într-o vacanță împreună cu familia, inclusiv membrul familiei patruped, vom avea nevoie și de asigurare animale de companie.

asigurareFiecare membru al familiei trebuie să se simtă în siguranță, pentru aceasta este necesar să apelăm la o firmă de asigurări.

Care companie de asgurări oferă cele mai bune servicii?

Înainte de a apela la servicii pentru asigurare, ar fi bine să ne documentăm despre mai multe companii de asigurări, pentru a alege cea mai bună firmă de asigurări. Redacția Lista.md s-a documentat despre acestea și vă propune o listă alcătuită dintr-un Top de companii de asigurări, iar dvs o alegeți pe cea mai potrivită necesităților dvs.

asigurare1

Global Asigurări

Global Asigurări este un portal de asigurări online care a fost primul care a lansat un serviciu de asigurare ONLINE în Republica Moldova. Această companie de asigurări vă oferă un serviciu online complet: informații detaliate și la timp cu privire la produsele de asigurare; încheierea politicii; asistență în cazul unui eveniment asigurat și obținerea despăgubirilor pentru daune.
Compania lucrează cu clienți corecți și motivați și este mereu deschisă la parteneriate reciproc avantajoase pe termen lung.
Tipuri de asigurări:

 • Asigurarea mărfii – CMR,
 • Asigurare personală,
 • Asigurare medicală pentru călătorii în străinătate,
 • Asigurarea Online,
 • Asigurarea auto CASCO,
 • Carte Verde,
 • Beneficii Global-Broker SRL,
 • Totul despre asigurări ipotecare,
 • Asigurarea COVID-19

Aici veți primi consultanță online la orice oră.

global

MOLDASIG S.A.

MOLDASIG S.A. vă propune produse de asigurare avantajoase, precum și deservirea prestată cu diligență. MOLDASIG este lider incontestabil al pieței de asigurări atât în Moldova, cât și peste hotarele ei. În serviciul clienților MOLDASIG activează actualmente peste 100 de oficii moderne, combinate într-o singură rețea. Cele peste 30 de produse de asigurare din portofoliul companiei oferă posibilitatea de a asigura absolut totul ce este mai prețios și important în afacerile și viața privată a clienților săi.

moldasig

RAPIDASIG.md

RAPIDASIG.md este un portal online de asigurări și o marcă comercială bine cunoscută, care a lansat primul serviciu de asigurări ONLINE din Republica Moldova.
Prin intermediul rapidasig.md veți beneficie de un serviciu online complet precum: informarea detaliată şi la timp cu privirea la produsele de asigurare; încheierea poliței; asistență la rezolvarea cazului asigurat şi obţinerea despăgubirilor.

rapid

Asterra Grup S.A.

Asterra Grup S.A. este o companie de asigurări care a crescut și s-a dezvoltat de-a lungul timpului, începând cu anul 2006, adăugând constanță și valoare produselor oferite, abordării strategiei de vânzare, conceptului de deservire a clienților, reușind să creeze și să livreze sprijin în preluarea riscului și oferirea unor produse de asigurare cât mai complete.
Anume accentul pus pe relația cu clienții pe durata întregului proces de asigurare a și generat sloganul ”Cu siguranță împreună!”. Compania asistă clienții săi continuu, în toate cazurile, indiferent de unde s-ar afla.

asterra

ACORD GRUP

ACORD GRUP este unul dintre asigurătorii care operează pe piața reasigurărilor și asigurărilor din 2002. Această companie ocupă în prezent poziția de lider pe piața asigurărilor riscurilor aviatice din Republica Moldova, de-asemenea menționăm faptul că este cunoscută și peste hotarele țării ca fiind un partener de încredere.

acord

Donaris Vienna Insurance Group

Compania de Asigurări „Donaris Vienna Insurance Group” SA este o companie membră a Grupului Vienna Insurance Group (VIG) și activează pe piața din Moldova din 1998. Donaris Vienna Insurance Group vă oferă produse și servicii de asigurare pentru a satisface nevoile indivizilor, familiilor și întreprinderilor. Iată ce tipuri de asigurări aveți la dispoziție:

 • CASCO,
 • Cartea Verde,
 • Asigurări de Bunuri,
 • RCA, CARGO.

Compania dispune de o rețea de vânzări compusă din 146 subdiviziuni teritoriale, inclusiv puncte de vânzări, în care se desfășoară activitatea licențiată, din care 14 sucursale în cele mai mari orașe din Moldova.

donaris

GENERAL ASIGURĂRI

”GENERAL ASIGURĂRI” S.A. a fost înființată pe 27 octombrie 2016 și are cei mai buni specialiști din asigurări, cu o experiență bogată în domeniu, repartizați în cele 39 de oficii teritoriale din țară și în mai bine de 110 puncte de vânzare din Moldova. Cea mai vastă rețea de vânzări în asigurări din țară permite clienților să fie deserviți practic în orice localitate a republicii, inclusiv la punctele de trecere ale frontierei. Compania are ca scop să dispună de cel mai bogat portofoliu de servicii și să ofere cel mai înalt nivel de deservire a clienților.

general

Intact Asigurări Generale

Compania ”Intact Asigurări Generale” S. A. înfiinţată în 2016 și are drept obiectiv principal venirea în sprijinul clienţilor prin disponibilitate, atenţie şi concentrare asupra nevoilor fiecărui client astfel încât să propună acele soluţii care răspund exact așteptărilor și cerințelor acestuia.

Obiectivul principal al companiei este acela de a construi şi dezvolta compania pe baza seriozităţii, flexibilităţii soluțiilor și ofertelor, perseverenţă şi adaptivitatea la cerințele pieţei si cerințele clienților.

intact

GARANȚIE

GARANȚIE este o companie care și-a început în urmă cu peste 24 de ani, timp în care compania a oferit soluții viabile clienților săi, adaptându-și permanent produsele și tarifele la tendințele pieței și respectându-și, totodată, obligațiile asumate prin contractele de asigurare. Fiind prezenți pe piața asigurărilor, GARANȚIE încă din 1993, a reușit să mențină standarde ridicate în ceea ce privește calitatea produselor și serviciilor oferite, în special pe linia asigurărilor tehnice.

garantieFiecare companie de asigurare menționate în acest top oferă cele mai bune servicii la care poate apela fiecare dintre noi, mai ales când este vorba despre siguranța noastră, a familiei și a bunurilor personale. Redacția Lista.md vă îndeamnă să creați profilul de membru și să vă abonați la newsletter.

Comentarii