Descrierea companiei

GlobalAsigurari este un portal de asigurări online care a fost primul care a lansat un serviciu de asigurare ONLINE în Republica Moldova. Pe site-ul globariasigurari.md vă oferim un serviciu online complet: informații detaliate și la timp cu privire la produsele de asigurare; încheierea politicii; asistență în cazul unui eveniment asigurat și obținerea despăgubirilor pentru daune.

Lucrăm cu clienți corecți și motivați și suntem deschiși la parteneriate reciproc avantajoase pe termen lung.

Informații utile

  • Asigurarea mărfii – CMR
  • Asigurare personală
  • Asigurare medicală pentru călătorii în străinătate
  • Asigurarea Online
  • Asigurarea auto CASCO.
  • Carte Verde
  • Beneficii Global-Broker SRL
  • Totul despre asigurări ipotecare
  • Asigurarea covid-19
Subcategorii: Casa de asigurări
Cuvintele cheie: Asigurări de Mijloace de Transport, Asigurarea de Răspundere Civilă, Asigurarea de Avarii şi Furt, Asigurarea Locuinţei, Asigurarea de Sănătate, Asigurarea Medicală de Călătorie, Asigurările de Viaţă.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Finstar Financial Group
Finstar Financial Group

Finstar Financial Group este o companie internațională de investiții privată care operează în Europa, SUA, Asia, America Latină și CSI. Grupul este axat pe fintech, dar istoric a avut un mare succes în domeniile serviciilor financiare, tehnologiei informaționale, retail FMCG, mass-media și imobiliare. Finstar are 20 de ani de experiență în lansarea de proiecte noi, restructurarea companiilor existente, încheierea de acorduri de parteneriat, fuziuni, achiziții și investiți

Chișinău
Companie DESCHIDEREA LACATELOR IN CHISINAU
DESCHIDEREA LACATELOR IN CHISINAU

Deblocarea oricarui tip de lacat, fara a provoca daune usii, incepand cu 150 lei. Sosirea mesterului-din 10 min in Chisinau! Мы предостовляем весь спектр услуг по обслуживания замков в металлических дверях, деревянных дверях, пластиковых дверей, сейфов, гаражей и т.д. Noi va propunem toata gama de servicii privind incuietorile usilor metalice, usile de lemn, usile termopan, safeuri, garaje s.a.

Chișinău
Companie Audit Expres
Audit Expres

Бухгалтерский аутсорсинг в Кишиневе от компании Audit Expres Бухгалтерский аутсорсинг в Кишиневе стал особо популярным и востребованным в последнее время. Руководители небольших фирм и крупных корпораций по всей Молдове по достоинству оценили такое сотрудничество. Компания Audit Expres специализируется на оказании таких услуг - в нашей компетенции:●налоговый и бухгалтерский учет;●кадровое делопроизводство;●налоговая отчетность.Такой подход позволяет исключить проблемы найма бухгалтеров на период

Chișinău