Descrierea companiei

Zum.md reprezintă o firmă specializată în transportul persoanelor între Moldova și Europa, oferind și servicii de retur, având o experiență de peste 10 de ani în domeniul transporturilor, alături de șoferi profesioniști. Vă garantăm călătorii rapide și sigure, iar în plus, vă oferim gratuit o masă caldă pentru călătorii.

De ce să ne alegeți pe noi? Este foarte simplu. Avem cele mai competitive prețuri de pe piața din Moldova și colaborăm cu cele mai importante companii de transport persoane. Prin serviciile noastre de transport tur-retur, desfășurate zilnic în 15 țări din Europa, ne-am câștigat locul în preferințele clienților, aceștia recomandându-ne la rândul lor prietenilor, familiei sau altor cunoștințe.

Subcategorii: Servicii transport
Cuvintele cheie: Transport Pasageri.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Chirie Auto Forsaj - Moldova
Chirie Auto Forsaj - Moldova

Închirieri auto la cele mai bune prețuri pentru calatorii prin Moldova. Serviciu de inchirieri auto in orice oras al Moldovei.

Bălți
Companie 4Seasons-Carwash
4Seasons-Carwash

Va asteptam la Four Seasons Car Wash! Suntem o spalatorie auto cu reputatie impecabila si vrem ca clientii nostri sa fie multumiti de munca noastra. Oferim servicii 24/7 si va asteptam! *Spalat auto interior *Spalat auto exterior *Spalat motor

Chișinău
Companie Rent a car Moldova
Rent a car Moldova

Compania "Ver Trans Auto" oferă servicii de închirieri auto Oferim închirieri de autoturisme cu şofer şi fără, pe perioade scurte şi lungi de timp, transfer de pasageri (VIP) aeroport - hotel. Propunem un spectru larg de autoturisme şi modele noi de la Chevrolet Aveo la Lexus GX 470, pentru călătorii, transport de pasageri şi de mărfuri, turism. Totodată clientul poate închiria scaun auto pentru copil, carucior, GPS, detector radar, înregistrator video. Toate maşinele companiei noastre sunt dota

Chișinău