Descrierea companiei

Jinyu acordă o mare importanță cercetării și dezvoltării tehnologice, care a contribuit la avansarea producției de anvelope. Puteți cumpăra anvelope Jinyu în peste 100 de țări și regiuni, inclusiv Moldova și Chișinău. Producția de anvelope este strict controlată, ceea ce elimină posibilitatea apariției defectelor și garantează calitatea anvelopelor. Tot cauciucul Jinyu este certificat pentru a îndeplini cerințele multor țări.
 

Cuvintele cheie: Jante și Anvelope.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie vyezdnoj-shinomontazh.md
vyezdnoj-shinomontazh.md

Montare anvelope mobile - urgent Plecare in orice raion din Chisinau - 20 minute Reparatie anvelope la fata locului

Chișinău
Companie Autospot.md
Autospot.md

Motor de cautare pentru vehicule și servicii auto în Moldova dealeri auto piețe auto parcări auto reclame private Tot ce are nevoie mașina ta într-un singur loc!

Chișinău
Companie Cars4Rent - rent a car
Cars4Rent - rent a car

CONDITII PENTRU CHIRIE DE AUTOMOBILE IN CHISINAU.In furnizarea serviciilor la inchiriere de masini Moldova de la Cars4Rent include următoarele conditii:  Vîrsta șoferului: Cel puțin 23 de ani. Documentele necesare: Buletinul de identitate și permisul de conducere. Experiența de conducere: Cel puțin 3 ani. Predarea autoturismului: - In timpul primirii-transmiterii de automobil, partile va trebui sa efectueze inspectie de masina in exterior, in interiorul s

Chișinău