Descrierea companiei

WINKRAFT BUSINESS GROUP este o companie în dezvoltare dinamică în domeniul serviciilor de contabilitate bazate pe outsourcing. Printre direcțiile companiei noastre: înregistrarea și lichidarea întreprinderilor, consultații în domeniul contabilității și contabilității fiscale, refacerea contabilității, suport contabil, întocmirea și depunerea rapoartelor pentru serviciul fiscal al Republicii Moldova, fondul național de asigurări al Republica Moldova, fondul asigurărilor de sănătate, Statistica, dezvoltarea sistemelor individuale și optime de contabilitate și contabilitate fiscală în conformitate cu legislația în vigoare a Republicii Moldova. Printre clienții de succes ai companiei se numără SRL, SA, întreprinderi individuale, organizații non-profit cu diverse direcții și tipuri de activități, cu capital și investiții străine, care au experimentat din plin toate beneficiile externalizării suportului contabil de la WINKRAFT BUSINESS GROUP. https://wbg.md/

Cuvintele cheie: Contabilitatea Financiară, Contabilitatea Managerială, Contabilitatea Fiscală, Contabilitatea Juridică, Contabilitatea Proiectelor.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Counting Line
Counting Line

Aveți nevoie de servicii de contabilitate la distanță? Counting Line îți oferă o gamă largă de servicii conexe și de contabilitate, care vă vor economisi timp, bani și resurse.

Chișinău
Companie SRL NelStudio
SRL NelStudio

NELSTUDIO"Millennium"functioneaza de mai mult de 20 ani. Cameramanul realizeaza filmarea la nunta cu camera video profesionala SONY HDR-AX2000 format HD full 1920x1080 si Sony PXW-X70 HD full 1920x1080 , Nikon D750 , astfel ca imaginile filmate vor fi clare cu profunzime si culori vii. Fofograful din ziua nuntii voastre va lucra cu un aparat foto digital-Nikon D3 sau Nikon D750. Profesinalismul echipei noastre, experienta acumulata in acesti ani si inalta calitate a produselor oferite au fost ca

Bălți
Companie BULR - BULR LEGAL ADVISERS
BULR - BULR LEGAL ADVISERS

Suntem cea mai mare companie de consultanță juridica si financiara din Republica Moldova. Servicii de consultanta pentru companii care se adapteaza la conditii est-europene.

Chișinău