Descrierea companiei

Fabrica noastră de curățare a covoarelor „Wash EXPERT” este specializată în curățarea covoarelor, inclusiv produse exclusive realizate manual. Vom selecta mijloacele și metodele optime, având în vedere materialul, tipul și gradul de contaminare. În fabrica noastră lucrează experți!

O echipa profesionista cu experienta, lucram cu autorizatie pentru acest tip de activitate, cu respectarea tuturor standardelor sanitare si tehnologiei. Lucrăm cu o linie de produse profesionale certificate ale mărcii WIEBERR. Clientul ar putea fi pe deplin încrezător în siguranța chimiei pentru copii și animale de companie.

Spalarea covoarelor cu scoaterea si livrarea celui mai convenabil tip de serviciu.
Clientul primeste un covor perfect curat, proaspat si complet uscat.

Toate tipurile de servicii de curățătorie chimică în Chișinău:
•Curățarea și spălarea covoarelor cu scoaterea si livrarea la domiciliu
•Curățarea și spălarea cuverturilor și a păturilor conform cu etichetarea producatorului
•Curățarea chimică a mobilierului

Cuvintele cheie: Curățarea Covoarelor.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Smart Film
Smart Film

FOLIA INTELIGENTĂEste o peliculă specială din polimer cu cristale lichide care se aplică pe orice suprafață de sticlă pentru a regla transparența geamului. Folia inteligentă are două stări de limită: de la absolut impenetrabilă în starea „off” până la complet transparentă în starea „on”. În plus, cea mai importantă funcție a foliei inteligente este posibilitatea utilizării acesteia drept un ecran cu contrast sporit pentru proiectoare, în regi

Chișinău
Companie Ahatina Design Srl
Ahatina Design Srl

Design Branding Identica Elaborare siteurilor Social media marketing Google ads Photo Video Outdoor Poligrafie

Chișinău
Companie Di-Kor
Di-Kor

DiKor este un magazin online de produse de design interior. Site-ul nostru conține toate cele mai relevante și interesante articole și produse din lumea designului.

Chișinău