Descrierea companiei

Compania „VERIX-GRUP” este una dintre cei mai mari importatori de materiale de construcții, cum ar fi plăci ceramice, amestecuri uscate, laminat, linoleum, baterii sanitare, accesorii pentru baie, siding, sofit, plinte și accesorii, profile, tapet, uși, vopsele, emailuri și lacuri., cărămidă  și multe altele.
Importăm materiale de construcții de cea mai bună calitate de la  producătoari de frunte precum: Spania, Italia, Ucraina, Rusia, Polonia, Germania, Austria, Turcia, Elveția etc.
Și suntem distribuitorul oficial al unor fabrici mari precum:
Bergauf, Kaindl Flooring, KRONOSWISS, YILDIZ ENTEGRE, EuroHome, Cerrad, CeramicaKonskie, CeramicaColor, STAR-GRES,DURA-TILE, Wasserkraft, STN Ceramica, GrupoHalcon, CERLAT, Cifre Ceramica, Brickston, Aijia, Golden TILE, Карпатская керамика, Шахтинская Плитка, Маркинский кирпич, СБК, Alma Ceramica, Кировская Керамика,Ютекс,POLYSAN,AdolinBoya,ОАОМИР, AnkaSeramik, EgeSeramik, YurtbaySeramik,Ibero, Monopole, INCANA, BLC Trading, Asia Pacific, Zadoor,Litokol, Petralana, Lacrysil, Polifarb,Luka,Optima-Decor.
 
Sucursalele și zonele de vânzare ale companiei noastre sunt situate în aproape toate regiunile Republicii Moldova.
Compania noastră se dezvoltă dinamic de 19 ani și are o istorie de dezvoltare stabilă. Compania „VERIX-GRUP” include unul dintre cele mai mari supermarketuri de construcții din nordul Moldovei „VERIX-CENTER”,  rețea de magazine de construcții „Kontinent-T”, ELITE SHOWROOM „Kontinent-T, Salon de uși ,,Magic Doors", SHOWROOM de plăci ceramice „Elite Ceramic”.
Deci, dacă ați început un proiect de renovare sau construcție?! Avem de la fundație până la acoperiș:
 
Toate tipurile de amestecuri pentru clădiri;
Adezivi, siliconi, etanșanți;
Blocuri de gaz;
Gips-carton și accesorii;
Tablă cutată
Policarbonat;
Plăci metalice;
Țiglă flexibilă:
Garduri euro;
Lambriu și panouri decorative
Laminat fabricat în Austria și Elveția;
Linoleum;
Placi ceramice - din întreaga lume pentru tine!
Instalații sanitare - pentru orice gust și buzunar!
Corpuri de iluminat și electricitate.
Tapete modele exclusive
Siding și accesorii
Vopsele pe bază de apă, acrilice, alchidice și decorative.
La fel și grunduri, chituri, tencuieli decorative, tencuială de marmură, baghete, tapet, plinte, uși, totul pentru încălzire, alimentare cu apă, canalizare și gazeficare și multe altele, de la un cui până la un instrument electric.
Suntem alături de cei care au îndrăznit să repare!

Chișinău: gresie și faianță
str. Uzinelor 15/4  tel.062044474
str. Uzinelor 11/W tel.069344474
Chișinău: Baza Angro str. Uzinelor 2
Bălți: Verix-Center, str. Ștefan cel Mare, 1/B, tel.023147475.
Bălți: Baza Angro, str. V. Alecsandri, 2  tel.023180488.
Call center +373 684 55555
verix.md

Cuvintele cheie: Acoperișuri, Design Interior și Exterior, Electronică și reparații, Arhitectură, Chei și lăcătuși, Grădinari, Climatizare și Instalații Sanitare, Instalarea ușilor și porților, Sisteme de Securitate, Tonarea Geamurilor, Hamali, Elemente Decorative.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Nova Cleaner Group
Nova Cleaner Group

Nova Cleaner Group este o afacere orientată spre client. Compania tinde întotdeauna să-și depășească propriile limite și să progreseze continuu. Înțelegem că a lăsa un străin să intre în casa ta pentru prima dată este un pas important, motiv pentru care tindem să legăm o relație prietenoasă și de încredere cu clientul prin procedurile de lucru bine stabilite. Citeste mai multÎn acest sens, pentru prima dată în RM, clientul își poate alege agentul de

Chișinău
Companie Credit Usor
Credit Usor

Credit Ușor este o marcă creată de compania Top Leasing & Credit, fiind o afacere cu capital străin. Fondatorii companiei au o bogată experiență financiară și o reputație ireproșabilă.

Chișinău
Companie LIMANI-GRUP SRL
LIMANI-GRUP SRL

Firma "LIMANI-GRUP" SRL este un furnizor de incredere de scaune pentru calculator.Oferim cele mai bune conditii, consultatii detaliate, livrare si montaj.

Chișinău