Descrierea companiei

Cel mai de top internet magazin pentru copii din Moldova! Asortiment mare de produse: incepand cu mancare si igiena, terminand cu mobila pentru copii. Oferim si produse speciale pentru alaptare si seturi pentru internare la spital. Iar daca cautati cadou pentru copil, puteti aplica functia "asistent la alegerea cadoului". Functia data va selecta cu precizie cadoul cel mai potrivit. Veti primi comanda in cel mai scurt timp si in orice localitate din Moldova. Bucurati copilul cu cadou bun la pret bun!

Cuvintele cheie: Cadouri Personalizate, Elemente Decorative, Haine pentru Femei, Linjerie, Pentru copii.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Detergenti din Italia "Italmol Service"
Detergenti din Italia "Italmol Service"

Detergenti de calitate inalta din Italia pentru tine si locuinta ta. Rasfatate oferindu-ti tot ce este mai bun.

Chișinău
Companie ovico.md - cosmetica Moldova
ovico.md - cosmetica Moldova

Cosmetica originala Chisinau Moldova pe site-ul https://ovico.md/ro/dekorativnaja-kosmetika tot ce trebuie de stiut pentru a comanda online un parfum in chisinau original? Nu este intotdeauna posibil de mers la magazin, iar comanda parfum pentru femei si barbati prin internet pentru multi ramane ceva riscant. Nu este un secret pentru nimeni ca parfumeria de înaltă calitate - este una dintre componentele imaginii dvs., imaginea personala a omului. Din pacate, devine din ce in ce mai di

Chișinău
Companie Global Store
Global Store

Cu o experiență de 16 ani pe piața angro cu produse de larg consum, ne putem lăuda deja și cu 2 ani de activitate pe piața retail. Cele patru magazine, situate în diferite extreme ale capitalei cât și cel deschis recent în or.Bălți, deservesc în plin sezon până la 80 de mii de clienți lunar. Astfel, in calitate de importator și retailer, suntem furnizor de top în produse textile pentru casă, dar și tematice pentru Crăciun, Paște, Totul pentru școală.

Chișinău