Descrierea companiei

TRIS lucrează în serviciul auto din 1996 și de-a lungul anilor și-a câștigat o reputație de încredere în rândul clienților săi pentru servicii de calitate și profesionalismul angajaților care își cunosc afacerea.

Firma este o companie diversificată și acesta este avantajul său indubitabil.

TRIS S.R.L. oferă o gamă largă de anvelope în Chișinău pentru perioadele de vară și de iarnă, atât pentru mașini, cât și pentru: microbuze, 4x4, camioane, echipamente agricole și miniere.
În magazinul Trisauto puteți cumpăra anvelope ale celor mai renumiți și de încredere producători: GOODYEAR, DUNLOP, FULDA, SAVA, DEBICA, BRIDGESTONE, FIRESTONE, HANKOOK, SAILUN, precum și jante din aliaj RIAL și ALUTEC fabricate în Germania.

Service auto pentru autoturisme și camioane

Magazinul are și un serviciu auto pentru mașini și camioane.
Serviciul auto oferă o gamă largă de servicii, inclusiv:
- Întreținerea motocicletelor;
- Vânzarea și instalarea bateriilor de depozitare;
- Diagnosticarea și spălarea injectoarelor motorului pe benzină, canelurii discului de frână;
- Depanarea și repararea suspensiilor, reglarea farurilor;
- Înlocuirea tampoanelor, uleiului și filtrelor;
- convergență 3D a computerului;
- Montarea anvelopelor, tăierea protecțiilor, asamblarea complexă și echilibrarea anvelopelor auto și motociclete;
- Îndreptarea jantelor din aliaj ușor.

Cuvintele cheie: Jante și Anvelope.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie AutoTrade.md
AutoTrade.md

Autotrade.md - magazin online de piese auto și accesorii.Ne-am început activitatea în 2012. Obiectivele noastre: să oferim clienților cea mai largă gamă de piese de schimb și accesorii auto, posibilitatea de a simplifica și de a accelera cât mai mult posibil procesul de achiziție. Astăzi, Autotrade.md este un magazin online construit pe o platformă modernă care utilizează cele mai noi tehnologii informaționale. Dorința noastră este să fiți mulțumit de munca noastră și să ne con

Chișinău
Companie AUTO RENT BRADUS
AUTO RENT BRADUS

Serviciu de inchiriere masini in Chisinau, eficient si rapid. La Bradus Auto Rent vei gasi cea mai excelenta oferta, pentru o placuta experienta, care o sa iti satisfaca toate nevoile de mobilitate. Iti punem la dispozitie un serviciu de rent a car orientat spre cerintele tale. Obtine maximul in calatoria ta, bucurindu-te, conducand la bordul unei masini super confortabila.

Chișinău
Companie CarDream
CarDream

CARDREAM va ofera servicii pentru interior izolare fonica de autoturisme, tapițerie din piele talie, precum decorarea saloanelor auto tehnologie akvaprint din anul 2007. Principalul nostru atu carte - noi lucrăm în prezența clientului, în prezența ta, și să nu întârzie serviciul auto. Ai venit la noi pe înregistrarea și vom începe imediat să se ocupe cu masina ta, pentru ceea ce se poate vedea în atmosfera confortabilă a centrului nostru special. Face in

Chișinău