Descrierea companiei

TRIS lucrează în serviciul auto din 1996 și de-a lungul anilor și-a câștigat o reputație de încredere în rândul clienților săi pentru servicii de calitate și profesionalismul angajaților care își cunosc afacerea.

Firma este o companie diversificată și acesta este avantajul său indubitabil.

TRIS S.R.L. oferă o gamă largă de anvelope în Chișinău pentru perioadele de vară și de iarnă, atât pentru mașini, cât și pentru: microbuze, 4x4, camioane, echipamente agricole și miniere.
În magazinul Trisauto puteți cumpăra anvelope ale celor mai renumiți și de încredere producători: GOODYEAR, DUNLOP, FULDA, SAVA, DEBICA, BRIDGESTONE, FIRESTONE, HANKOOK, SAILUN, precum și jante din aliaj RIAL și ALUTEC fabricate în Germania.

Service auto pentru autoturisme și camioane

Magazinul are și un serviciu auto pentru mașini și camioane.
Serviciul auto oferă o gamă largă de servicii, inclusiv:
- Întreținerea motocicletelor;
- Vânzarea și instalarea bateriilor de depozitare;
- Diagnosticarea și spălarea injectoarelor motorului pe benzină, canelurii discului de frână;
- Depanarea și repararea suspensiilor, reglarea farurilor;
- Înlocuirea tampoanelor, uleiului și filtrelor;
- convergență 3D a computerului;
- Montarea anvelopelor, tăierea protecțiilor, asamblarea complexă și echilibrarea anvelopelor auto și motociclete;
- Îndreptarea jantelor din aliaj ușor.

Cuvintele cheie: Jante și Anvelope.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie KOVRIK.MD
KOVRIK.MD

KOVRIK.MDAccesorii pentru mașină care garantează compatibilitatea completă cu mașina dvs. De aceea clienții noștri rămîn fideli magazinului nostru și anume pentru că aici ei pot găsi cea mai bună alegere după raportul preț-calitate. CalitateRaportul preț-calitate, face ca kovrik.md să fie cea mai optimă alegerea a dvs. cînd este vorba despre accesorii pentru automobilul dvs. IndividualitateKovrik.md are o experiență bogată, iar specialiștii noștri vă vor prezenta cea mai optimă soluț

Chișinău
Companie SRL Sanitar-Plus
SRL Sanitar-Plus

Montarea banerilor și alte lucrări de ridicare Lucrări de montare, instalare (conditionere, sisteme de ventilare etc. ) Vopsirea fațadelor. Instalarea ulucelor

Bălți
Companie Motoland
Motoland

Motoland - este importatorul oficial al produselor marca BRP, Yamaha-Motor, Beta-Motor și CF-Moto ce dispune de un Service Centru specializat și un Showroom modern cu o varietate largă de tehnică, accesorii, piese și consumabile.

Chișinău