Descrierea companiei

 Agenția Juridică TMG Consultancy a fost înființată în baza parteneriatului  Agenția Juridică "Onoris Legis & Partners " din Republica Moldova și casa de avocatură Akgöl (Akgöl Law Firm) din Republica  Turcia.

La baza acesteia stă dorința de a contribui la diversificarea şi dezvoltarea relaţiilor sociale şi economice dintre Republica Moldova şi Republica Turcia, precum şi la promovarea potenţialului economic al companiilor originare din  Republica Moldova și a celor originare din Republica Turcia prin prestarea serviciilor de consulting juridic calificat.

 Apelînd la serviciile noastre veți obține o abordare bazată pe o  bogată  experiență de obținere a câștigurilor în instanța de judecată. Veți lucra mână în mână cu o echipă de experți juridici a căror experiență acoperă o multitudine de cazuri în domeniul tranzacțiilor comerciale și al litigiilor comerciale. 

Ne-am angajat să  furnizăm informații veridice și corecte într-un timp util pentru a vă ajuta să luați decizii legale solide pentru a vă proteja afacerea.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Damalio Finance Group
Damalio Finance Group

"Damalio Finance Group (“DFG”) a fost fondată în anul 2020, autohtonă format în proporție de 100 % din contribuția persoanelor fizice. În prezent, capitalul social al Damalio Finance Group este vărsat de 1 un asociat, iar mărimea acestuia este de 11 milioane șapte sute cincizeci mii lei. Damalio Finance Group este o instituție financiară nebancară cu direcții de activitate diversificate de finanțare: finanțarea persoanelor fizice, persoanelor fizice care p

Chișinău
Companie Ducont
Ducont

DUCONT este o companie ce oferă servicii de evidenţă contabilă şi servicii de consultanţă în domeniul financiar contabil. Prin experienţa acumulată, muncă şi dinamism, perfecţionare continuă, traininguri pe fiscalitate şi contabilitate, suntem alături de companii din diferite domenii de activitate: producţie IT, import, distribuţie, publicitate şi poligrafie, comerţ, frizerii şi saloane de frumuseţe.

Chișinău
Companie Public.md
Public.md

Public.md panou de anunturi gtatuite Publica anuntul tau gratuit pe http://www.public.md

Cahul