Descrierea companiei

Compania Tehnologii Apicole SRL a fost fondată la 21 aprilie 2015 având ca scop confecționarea și vânzarea stupilor din polistiren, comercializarea echipamentului apicol, a medicamentelor și fagurilor artificiali, precum și oferirea serviciilor de consultanță în domeniul apicol. Viziunea companiei este să devină o companie lider pe piață în domeniul producerii stupilor de albine utilizând metode inovative și materiale ecologice alternative. Misiunea companiei este de a contribui la dezvoltarea ramurii apicole prin oferirea produselor și serviciilor specifice inovative și ecologice atât la nivel național cât și internațional. Din momentul inițierii afacerii compania a adoptat o strategie de colaborare pe 2 segmente: persoane juridice B2B și persoane fizice B2C. Persoanele juridice în mare parte au procurat produsele destinate industriei apicole (stupi din lemn) pe bază de proiecte antreprenoriale finanțate prin granturi și creditări care au fost elaborate și monitorizate în totalitate de către SRL Tehnologii Apicole. Până la moment, activitățile de comercializare si de prestare a serviciilor au fost oferite de către companie la nivel local și în cadrul expozițiilor și târgurilor naționale, bucurându-se de aprecierile înalte ale consumatorilor. Compania își propune producerea și comercializarea stupilor din polistiren pentru apicultorii din RM și țările UE . Totodată se vor produce și comercializa stupi din diverse materiale pentru orice sistem apicol cu toate dotările necesare în practicarea apiculturii la nivel industrial.

Subcategorii: Apicultură
Cuvintele cheie: Produse apicole.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie URSO Honey
URSO Honey

Miere Bio Product/ServiceÎn dar de la albine  Miere artizanală 100% naturalăStupină proprie. Livrăm în țară și în străinătate. 

Cahul
Companie Agenția Muncii
Agenția Muncii

Suntem o echipă tânără și dinamică, specializată în prestarea serviciilor de angajare legală a cetațenilor moldoveni în Uniunea Europeană. În mod prioritar, suntem specializați în plasarea legală în câmpul muncii în Polonia. La fel, alte țări UE angajează cetățeni moldoveni recrutați de Lucru Bun, in special cetățeni cu dublă cetațenie. Activăm pe piața muncii peste cinci ani, deci avem experientă, cunoștinte și capacitate pentru prestarea unor ser

Chișinău
Companie Flori Decorative
Flori Decorative

Răsaduri de flori decorative de calitate înaltăPeste 100 de soiuriLivrare gratuită în toată Moldova.

Bălți