Descrierea companiei

Agrimatco este un brand internațional, care este prezent în peste 50 de țări ale lumii. Aceasta este o prescurtare a Agricultural Materials Company (AgriMatCo sau AMC). Istoria companiei își ia începutul din anul 1936, în Palestina. Mica afacere de familie a fost pornită de către răposatul Khalil Miqdadi. El s-a născut într-o familie de fermieri. Tatăl l-a trimis pe Khalil în Franța, unde a absolvit facultatea de agronomie

După ce a obținut studii în Europa, Khalil s-a întors acasă, în Palestina. La început, tânărul specialist a aplicat cunoștințele obținute în ferma părintească. Noile tehnologii au contribuit la o creștere suficientă a roadei. Rudele și vecini au demonstrat interes, și au început să apeleze la Khalil pentru consultări. Curând a fost deschis un mic magazin pentru fermieri, pe rafturile căruia erau toate cele necesare pentru o agricultură de succes. După 2 ani de activitate, lucrurile mergeau atât de bine, încât magazinul livra mărfurile chiar și către clienții din Liban, Siria și Irak.

În 1955 «agronomul de la Paris» s-a mutat în Iordania, și acolo a fondat compania Agricultural Materials Company (AgriMatCo). Activitate companiei se baza pe principiul: de oferit nu numai tehnologii avansate și produse de calitate, dar și consultaţii profesioniste fiecărui client. Doar în rezultat - toți o să primească profit.

Datorită gamei largi de produse, atitudinii individuale, și a prețurilor rezonabile - AgriMatCo  reușea să deschidă in țările lumii câte o reprezență practic în fiecare an. Conform datelor din 2020, Agrimatco este prezentă în peste 50 de țări, în diferite regiuni și continente. Anume: Orientul Mijlociu, Asia Centrală, Europa și Africa. În prezent, compania-mamă este administrată de fiii lui Khalil Mikdadi.

În Republica Moldova, brandul este prezent din 1999 și este reprezentat de Agrimatco Service SRL. Compania importează și oferă fermierilor locali următoarele produse:
- Semințe culturi de câmp și de legume,
- Fertilizanți și produse pentru protecția plantelor;
- Preparate veterinare,
- Sisteme de irigare,
- Tehnică agricolă și piese de schimb.
* Detalii în secțiunea Catalog

Agrimatco Moldova cooperează cu branduri renumite, precum: Semillas Fito (Spania), RAGT Semences (Franța), Euralis Semences (Franța), Heinz Seeds (SUA); Avgust (Rusia), FMC (SUA), UPL (Marea Britanie); CentroVet (Chile), Medmac (Iordania), Mobedco (Iordania), Bioveta (Cehia); Jacto (Brazilia), Monosem (Franța), Farmet (Cehia), Solis (India) și altele.
* Detalii în secțiunea Branduri

Pentru comoditatea clienților companiei noastre, au fost deschise şi funcţionează magazine în următoarele orașe: Chişinău, Comrat, Edineţ, Soroca şi Tiraspol.
* Detalii în secțiunea Magazine

Pentru suport tehnic operativ, pe lângă Centrul de Deservire au fost formate 4 echipe mobile de asistență tehnică. Fiecare echipă are la dispoziţie câte un automobil, dotat cu echipament si instrumente necesare pentru lucrări de reparație.

Niște «ambulanțe» adevărate, numai că pentru tehnica agricolă!

Echipele mobile de asistență tehnică sunt întotdeauna gata sa vină în ajutor clienților companiei noastre pe întreg teritoriul Republicii. Specialiștii noștri vor veni oriunde va fi necesar: în câmp, unde s-a defectat tehnica, sau la fermier în ogradă.

Subcategorii: Cultivarea plantelor
Cuvintele cheie: Îngrășăminte, Semințe.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie FPC Bioprotect SRL
FPC Bioprotect SRL

Compania BIOPROTECT este unul din liderii pe piața serviciilor din sectorul agricol al Republicii Moldova.

Chișinău
Companie Yantario
Yantario

Compania noastră a fost fondată în 1999.De la înființare, ne ocupăm cu achiziționarea, prelucrarea, vânzarea și exportul de miere de albine de înaltă calitate.Pentru prelucrarea mierii naturale, folosim echipamente moderne ale producătorilor europeni, ce ne permit omogenizarea a până la 12.600 kg într-un lot de miere.Compania noastră implementează un sistem de control pe mai multe niveluri.Suntem dotați cu un laborator propiu, care verfică la prima etapă calit

Chișinău
Companie Tehnologii Apicole
Tehnologii Apicole

Compania Tehnologii Apicole SRL a fost fondată la 21 aprilie 2015 având ca scop confecționarea și vânzarea stupilor din polistiren, comercializarea echipamentului apicol, a medicamentelor și fagurilor artificiali, precum și oferirea serviciilor de consultanță în domeniul apicol. Viziunea companiei este să devină o companie lider pe piață în domeniul producerii stupilor de albine utilizând metode inovative și materiale ecologice alternative. Misiunea companiei este d

Orhei