Descrierea companiei

Este bine știut faptul că, cum vei numi corabia - așa aceasta și va naviga. De aceea, specialiștii producătorului tehnicii agricole au ales minuțios denumirea pentru gama modelelor de tractoare, proiectate pentru piețele din Europa.

Solis înseamnă «Însorit»

A fost decis, să fie folosit cuvântul Solis, de origine latină. Din limba latină «Sol» se traduce «Soare», iar expresia «Solis lumen» înseamnă «Lumina solară». Este un nume foarte potrivit, nu? Doar, precum oricare plantă, tufar sau copac nu poate exista fără lumina soarelui - tot așa și un câmp sau o livadă nu poate exista fără a fi prelucrată de un tractor. În plus, acest brand s-a născut pe meleagurile însorite din țara, care se numeşte India.

DE CE SOLIS?
Calitate impecabilă
Din 2005 managementul tehnic se efectuiază de Yanmar Holdings (Japonia). Folosim motoare Mitsubishi, transmisii și punţi Carraro, pompe și electronică Bosch.

Preț rezonabil
Drept rezultat al utilizării a mașinilor cu CNC, unui rulaj mare de produse finite, precum și optimizării costurilor.

Garanție 3 ani
Suntem încrezuți în calitatea tehnicii noastre! Prin urmare, vă oferim o garanție de 3 ani sau 1.500 de moto-ore.

Asistenţă tehnică și piese de schimb
Cele 4 echipe mobile Deservire Tehnică sunt gata mereu să se deplaseze prin toată Republica, pentru a ajuta clienții. Depozitul piese de schimb originale se află în Moldova.

Subcategorii: Vehicule

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Autospot.md
Autospot.md

Motor de cautare pentru vehicule și servicii auto în Moldova dealeri auto piețe auto parcări auto reclame private Tot ce are nevoie mașina ta într-un singur loc!

Chișinău
Companie Chirie Auto Forsaj - Moldova
Chirie Auto Forsaj - Moldova

Închirieri auto la cele mai bune prețuri pentru calatorii prin Moldova. Serviciu de inchirieri auto in orice oras al Moldovei.

Bălți
Companie Shumoff Moldova
Shumoff Moldova

Specialitatea noastră este izolarea fonică a mașinilor. www.shumoff.md Calitatea materialelor a fost confirmată de numeroase premii și evaluări.Doriți să faci totul singur? Puteți cumpăra materiale pentru izolarea fonică a unei mașini Shumoff de la noi, consultanții noștri vă vor ajuta cu selectarea materialelor necesare special pentru mașina dvs. și scop la cele mai accesibile prețuri, precum și vă vor oferi toate informațiile necesare pentru munca independentă.

Chișinău