Descrierea companiei

Vă prezentăm o inovație în domeniul spălătoriilor auto. Pe lângă serviciile standarte de spălare exterioară și curățire interioară oferim servicii V.I.P. Business și V.I.P. Premium!

Rând viu este ceva normal, însă acum puteți face și o programare prealabilă la serviciile noastre, atât online cât și la telefon.

Veți petrece timpul calitativ și plăcut în cafeneaua noastră cu anturaj relaxant și accent naturalistic. Cele mai gustoase bucate și băuturi vor fi la dispoziția dumneavoastră. Calitatea este prioritatea noastră și confortul vă este asigurat.

Vă așteptăm cu drag pe adresa: str. Calea Ieșilor, 8. (în spatele la C.C. "Zorile").

Nr. de tel: 060577776

Facebook: REAL MEN Car Wash

Instagram: @realmen.carwash

Cuvintele cheie: Cafea, Ceai, Băuturi Nealcoolice, Wi-Fi, Parcare, Cadouri Personalizate, Elemente Decorative, Transport Invalizi.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie KOVRIK.MD
KOVRIK.MD

KOVRIK.MDAccesorii pentru mașină care garantează compatibilitatea completă cu mașina dvs. De aceea clienții noștri rămîn fideli magazinului nostru și anume pentru că aici ei pot găsi cea mai bună alegere după raportul preț-calitate. CalitateRaportul preț-calitate, face ca kovrik.md să fie cea mai optimă alegerea a dvs. cînd este vorba despre accesorii pentru automobilul dvs. IndividualitateKovrik.md are o experiență bogată, iar specialiștii noștri vă vor prezenta cea mai optimă soluț

Chișinău
Companie Anvelope-noi
Anvelope-noi

Oferim sa cumparam anvelope ieftine pentru autoturisme, SUV-uri, minivan, microbuze, camioane etc.

Chișinău
Companie SRL Sanitar-Plus
SRL Sanitar-Plus

Montarea banerilor și alte lucrări de ridicare Lucrări de montare, instalare (conditionere, sisteme de ventilare etc. ) Vopsirea fațadelor. Instalarea ulucelor

Bălți