Descrierea companiei

Vă prezentăm o inovație în domeniul spălătoriilor auto. Pe lângă serviciile standarte de spălare exterioară și curățire interioară oferim servicii V.I.P. Business și V.I.P. Premium!

Rând viu este ceva normal, însă acum puteți face și o programare prealabilă la serviciile noastre, atât online cât și la telefon.

Veți petrece timpul calitativ și plăcut în cafeneaua noastră cu anturaj relaxant și accent naturalistic. Cele mai gustoase bucate și băuturi vor fi la dispoziția dumneavoastră. Calitatea este prioritatea noastră și confortul vă este asigurat.

Vă așteptăm cu drag pe adresa: str. Calea Ieșilor, 8. (în spatele la C.C. "Zorile").

Nr. de tel: 060577776

Facebook: REAL MEN Car Wash

Instagram: @realmen.carwash

Cuvintele cheie: Cafea, Ceai, Băuturi Nealcoolice, Wi-Fi, Parcare, Cadouri Personalizate, Elemente Decorative, Transport Invalizi.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Epilbar.md
Epilbar.md

Indulgere, epilare, manichiura si pedichiura in salonul nostru de infrumusetare Epilbar

Chișinău
Companie Dinamit - magazin de pescuit
Dinamit - magazin de pescuit

Dinamit - Totul pentru pescuit - este un magazin de pescuit unde veți găsi toate cele necesare pentru pescuitul sportiv și de amatori. Acest magazin de pescuit (Anenii Noi) oferă pescarilor posibilitatea de achiziționare de articole de pescuit de înaltă calitate de la cele mai renumite branduri europene.

Anenii Noi
Companie White Store Loggia Group - Moldova
White Store Loggia Group - Moldova

LOGGIA GROUP MOLDOVAvă oferă vopsea și tencuială decorativă de calitate superioară de la brandul italian LOGGIA Industria Vernici - o afacere de familie fondată de către Raffaele Loggia 30 de ani în urmă.Fabrica companiei se distinge prin faptul că laboratoarele sale sunt într-o cercetare continuă și creează mereu produse inovatoare. Compania Loggia a intrat pe piața de export relativ recent, în urmă cu doar 10 ani, dar în acest timp, datorită reputației companiei, produs

Bălți