Descrierea companiei

Vă prezentăm o inovație în domeniul spălătoriilor auto. Pe lângă serviciile standarte de spălare exterioară și curățire interioară oferim servicii V.I.P. Business și V.I.P. Premium!

Rând viu este ceva normal, însă acum puteți face și o programare prealabilă la serviciile noastre, atât online cât și la telefon.

Veți petrece timpul calitativ și plăcut în cafeneaua noastră cu anturaj relaxant și accent naturalistic. Cele mai gustoase bucate și băuturi vor fi la dispoziția dumneavoastră. Calitatea este prioritatea noastră și confortul vă este asigurat.

Vă așteptăm cu drag pe adresa: str. Calea Ieșilor, 8. (în spatele la C.C. "Zorile").

Nr. de tel: 060577776

Facebook: REAL MEN Car Wash

Instagram: @realmen.carwash

Cuvintele cheie: Cafea, Ceai, Băuturi Nealcoolice, Wi-Fi, Parcare, Cadouri Personalizate, Elemente Decorative, Transport Invalizi.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Megatest
Megatest

Stația de Control Tehnic "Megatest" oferă servicii de testare tehnică a vehiculelor. Toți clienții sunt deserviți cu profisionalism de către personalul înalt calificat. Activitatea noastră contribuie la îmbunătățirea siguranței rutiere.

Chișinău
Companie ARNAUT DETAILING
ARNAUT DETAILING

Adu mașina nouă,Pleacă cu ea ca nouă!Servicii de curățare și îngrijire auto!

Chișinău
Companie Indigo
Indigo

Indigo Holding este o companie internațională care creează și comercializează produse de parfumerie și cosmetice de înaltă calitate de la cei mai importanți producători din lume.Produsele noastre sunt parfumuri premium de înaltă calitate de la Grasse, inima parfumurilor a Franței, care vor satisface cei mai pretențioși iubitori de parfumerie și cosmetică. Veți fi mulțumit de raportul calitate-preț al produselor noastre.Colecția conține arome care dezvăluie cea mai bogată paletă de pa

Chișinău