Описание компании

Vă prezentăm o inovație în domeniul spălătoriilor auto. Pe lângă serviciile standarte de spălare exterioară și curățire interioară oferim servicii V.I.P. Business și V.I.P. Premium!

Rând viu este ceva normal, însă acum puteți face și o programare prealabilă la serviciile noastre, atât online cât și la telefon.

Veți petrece timpul calitativ și plăcut în cafeneaua noastră cu anturaj relaxant și accent naturalistic. Cele mai gustoase bucate și băuturi vor fi la dispoziția dumneavoastră. Calitatea este prioritatea noastră și confortul vă este asigurat.

Vă așteptăm cu drag pe adresa: str. Calea Ieșilor, 8. (în spatele la C.C. "Zorile").

Nr. de tel: 060577776

Facebook: REAL MEN Car Wash

Instagram: @realmen.carwash

Ключевые слова: Кофе, Чай, Безалкогольные Напитки, Wi-Fi, Парковка, Нестандартные Подарки, Декоративные Элементы, Транспорт Инвализи.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания «Niavita SRL»
«Niavita SRL»

Компания «Niavita SRL» является официальным авторизованным импортером обоев европейских брендов из Германии, Италии, Бельгии, Голландии, Франции.

Кишинёв
Компания hranenie.md
hranenie.md

Anvelopele sunt depozitate în funcție de tipul lor, astfel încât anvelopele și jantele sunt așezate orizontal sau suspendate

Кишинёв
Компания Morărița Catering
Morărița Catering

Ai poftă de plăcinte, învârtite sau sărmăluţe însă nu ai timp pentru gătit? Acum ai bucătarul tău personal, îți gătim masa pentru orice sărbătoare sau eveniment. Cu Morărița Catering primești comanda operativ, direct la tine acasă pe masă sau oficiu, în orice sector din Chişinău.

Кишинёв