Описание компании

Vă prezentăm o inovație în domeniul spălătoriilor auto. Pe lângă serviciile standarte de spălare exterioară și curățire interioară oferim servicii V.I.P. Business și V.I.P. Premium!

Rând viu este ceva normal, însă acum puteți face și o programare prealabilă la serviciile noastre, atât online cât și la telefon.

Veți petrece timpul calitativ și plăcut în cafeneaua noastră cu anturaj relaxant și accent naturalistic. Cele mai gustoase bucate și băuturi vor fi la dispoziția dumneavoastră. Calitatea este prioritatea noastră și confortul vă este asigurat.

Vă așteptăm cu drag pe adresa: str. Calea Ieșilor, 8. (în spatele la C.C. "Zorile").

Nr. de tel: 060577776

Facebook: REAL MEN Car Wash

Instagram: @realmen.carwash

Ключевые слова: Кофе, Чай, Безалкогольные Напитки, Wi-Fi, Парковка, Нестандартные Подарки, Декоративные Элементы, Транспорт Инвализи.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Bellona
Bellona

Dacă sunteți în căutarea unui magazin de mobilă în Chișinău, unde consultanții sunt amabili, atenți la detalii și vă vor ajuta să alegeți mobilierul potrivit, atunci magazinul Bellona vă stă la dispoziție.

Кишинёв
Компания Se vinde Teren intravilan
Se vinde Teren intravilan

Teren intravilan 50mp cu deschidere înspre r-ul Nistru .Este un teren unde îți poți construi o casă sau  o vilă  pentru ați petrece vacanța de vară .Acest teren îți mai oferă posibilitatea de ați face un lac și de ați amenaja lacul asă cum dorești tu. Deci pentru pasionații și iubitorii de natură acest teren este ideal!, pentru ați petrece timpul cît mai frumos.

Дубоссары
Компания Autopavange
Autopavange

АВТОСЕРВИС•РЕМОНТ ХОДОВОЙ•РЕМОНТ ДВИГАТЕЛЕЙ•РЕМОНТ МКПП•КОМПЬЮТЕРНАЯ ДИАГНОСТИКА•СВАРКА ГЛУШИТЕЛЕЙ•АВТОЭЛЕКТРИК

Бельцы