Descrierea companiei

SRL Odaspa - Prof este o companie specializata în importul și comercializarea unui spectru larg de vopsele de păr, produse de îngirjire a părului și corpului. Activăm pe piața RM ddin 2009. Suntem reprezentanții următorilor producători:

SOLVEX COSMETICS, Bulgaria (brand – MissMagic, ELEA) – vopsele de păr, decoloranți, produse pentru îngrijirea părului, depilatoare, creme pentru față, mâini, picioare.

ACME Color, Ucraina (brand – Рябина, Fortesse, O`BERIG), cel mai mare producător din Ucraina – vopsele de păr, decoloranți, ton, produse pentru îngrijirea părului și corpului, igienă intimă, serii speciale pentru copii, styling.

UNICOSMETIC, Rusia (brend Estel) – vopsele de păr, ton, produse pentru îngrijirea părului, serii speciale pentru copii, serii speciale pentru bărbați, styling.

Subcategorii: Frizerii
Cuvintele cheie: Frizerii pentru Femei.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Frumusețe și Spa
Ofertă - Măști de păr Fortesse Professional, 200 ml.
Măști de păr Fortesse Professional, 200 ml.
Odaspa-Prof SRL
363 zile 19 ore
Nelimitat
Chișinău
75 MDL
Frumusețe și Spa
Ofertă - Sprayuiri pentru toate tipurile de păr, ACME DeMira
Sprayuiri pentru toate tipurile de păr, ACME DeMira
Odaspa-Prof SRL
363 zile 19 ore
Nelimitat
Chișinău
Frumusețe și Spa
Ofertă - Balsam pentru păr
Balsam pentru păr
Odaspa-Prof SRL
5 zile 19 ore
Nelimitat
Chișinău

Alte companii

Companie ovico.md - cosmetica Moldova
ovico.md - cosmetica Moldova

Cosmetica originala Chisinau Moldova pe site-ul https://ovico.md/ro/dekorativnaja-kosmetika tot ce trebuie de stiut pentru a comanda online un parfum in chisinau original? Nu este intotdeauna posibil de mers la magazin, iar comanda parfum pentru femei si barbati prin internet pentru multi ramane ceva riscant. Nu este un secret pentru nimeni ca parfumeria de înaltă calitate - este una dintre componentele imaginii dvs., imaginea personala a omului. Din pacate, devine din ce in ce mai di

Chișinău
Companie Estetic-Sana
Estetic-Sana

Centru de medicină estetică Estetic-Sana, laureat al premiului VIP în domeniul medicinii estetice.

Chișinău
Companie Dream Beauty House
Dream Beauty House

Simte-te ca acasă Știm că ești specialistul de care avem noi nevoie. Mai știm cât de tare ții la profesia ta și ești în continuu căutare de dezvoltare.Dream Beauty House - locul unde te vei simți ca acasă.

Chișinău