Descrierea companiei

Există multe companii care vând mobilă pe piață – de ce să alegeti Mobeleon? Noi suntem o echipă tânără căreia îi pasă de fiecare dintre dvs. Ne straduim in continuu pentru cel mai bun raport pret/calitate. Colegii nostri competenti in domeniu, stau la dispozitia clientului in permanenta, cu informatii utile si ajutor pentru a gasi intotdeauna produsul dorit. Când cumpărați, sunteți complet siguri și nu riscați nimic. Sa livram intotdeauna mobila de calitate – aceasta este promisiunea noastra de valoare, pe care o onoram zilnic, cu fiecare comanda primita, cu fiecare client multumit,Oamenii sunt prioritatea noastra, fie ca vorbim despre colegi, angajati, parteneri, furnizori sau clienti.

Subcategorii: Magazine de mobilă
Cuvintele cheie: Dormitoare, Bucătării, Dulapuri, La comandă, Pentru copii, Sufragerie, Birou, Debara, Bibliotecă.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Casa curată
Casa curată

Casa CuratăCasa Curată este o rețea de magazine de produse de curățare. Periodic, acest magazin de va bucura cu cele mai avantajoase oferte la produsele preferate.

Chișinău
Companie LOTTY KIDS
LOTTY KIDS

LOTTY KIDS vă oferă o întreagă colecție de uniforme școlare moderne, calitative şi stilate. Vă așteptăm cu drag: С.C. ELAT, et 4, but 49 Livrare gratuita

Chișinău
Companie MoidoDîr
MoidoDîr

Compania noastra AIP Group Company – dinamic , se dezvoltă pe piața Moldovei în domeniul de produse chimice de uz casnic, al produselor de igienă personală și al altor produse conexe pentru uz casnic și personal.Avem o linie de produse germane de rețele europene renumite: LIDL , DM , ROSSMAN и ALDI.

Chișinău