Descrierea companiei

Magazin pentru pescuit în Transnistria. 

Specialiștii noștri cu experiență  vă vor ajuta să găsiți tot ce aveți nevoie pentru un pescuit excelent și eficient.

Înainte de a pune unelte de pescuit în vânzare, noi le testăm, ceea ce demonstrează mai întâi abordarea serioasă față de client. Putem spune cu încredere că fiecare articol pentru pescuit funcționează mai bine sau mai rău într-o anumită situație, condiții meteorologice sau într-un anumit loc.

În magazinul nostru online veți găsi o gamă largă de unelte de pescuit:
Undițe de pescuit și undițe de spinning de diverși producători și tipuri; mulinete de pescuit; momeli pentru peste - wobblers, spinners, momeli de silicon; fire de pescuit, snururi împletite, precum și fluorocarbon; echipamente de pescuit - carlige, hranitoare, pivotante si carabiniere; momeală pentru pești, viermi de sânge, larve; diverse accesorii de pescuit si echipamente de camping.

Daca nu ati gasit in catalogul magazinului articolul care va intereseaza, scrieti-ne trimitand numele articolului care va intereseaza, cantitatea si contactele dumneavoastra pentru comunicare pe e-mail info@snasti-pmr.com, sau lasand un mesaj pe site in sectiunea Contacte si va vom informa despre posibilitatea de livrare si costul marfurilor specificate.

Vom fi bucuroși să vă sfătuim prin telefon sau e-mail cu privire la selectarea și achiziționarea articolelor de pescuit și a bunurilor de agrement.

Prețurile pentru toate bunurile de pescuit, turistice sunt indicate excluzând livrarea în PMR și Moldova.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Mia FLORI
Mia FLORI

Miaflori.md - livrare flori in Moldova rapid si calitativ in Chisinau si peste tot in Moldova.

Chișinău
Companie REAL MEN Car Wash
REAL MEN Car Wash

Servicii spălătorie auto. str. Calea Ieșilor, 8. (în spatele la C.C. "Zorile"). Nr. de tel: 060577776

Chișinău
Companie Florar.md
Florar.md

Florar.md, este o companie ce oferă serviciu de livrare flori și cadouri pe teritoriul Moldovei! Florarii noștri creează buchete de flori unice și fascinante, care pot sublinia frumusețea oricărei sărbători și evenimentelor din viața dvs. Livrăm flori și cadouri de mai bine de 5 ani, iar fiecare buchet livrat poartă în sine scopul de bază -livrarea bunei dispoziții și a emoțiilor pozitive! De-a lungul a 5 ani, am creat o echipă de profesioniști și un serviciu propriu de curierat, astfel &i

Chișinău