Descrierea companiei

Mi Piace LA PESCA DOLCE
Piersic-suculent. Proaspăt și elegant, cu gust fermecător.
Mi Piace La Pesca Dolce: de culoare galben pai, cu nuanțe aurii delicate și o aromă intensă de piersică și fructe. În aroma plăcută a băuturii, veți simți rafinamența gustului de piersică .
Mi Piace La Pesca Dolce- are un gust rafinat desăvârșit și proaspăt, cu un post gust de prospețime.
A se servi rece la temperatura de 6-8 ° C . Băutura este baza ideală pentru cocktail-uri ușoare de vară, extrem de potrivit cu ciocolată, înghețată, fructe, cașcaval și deserturi.
Mi Piace MOSCATO BIANCO
Alb Muscat. Subtil și delicat.
Vin spumos alb dulce, cu cu gust fin și armonios de muscat. Amintiți-vă de ciorchinile mare și copt de struguri, gustul căruia este atît de select și delicat .Boabele mici și suculente, ce păstrează sucul stifos și rafinat, oferă magie bulelor de aer, a acestei băuturi.
MI PIACE MOSCATO BIANCO: o superbă asociere cu o gustare rece din fructe de mare și pește, preparate din vită, legume, sau carne de porc. Deasemenea orice cu preparate reci - salate și aperitive, cum ar fi creveți sau somon, cu felii subțiri din carne de vită și roșii cherry .
Mi Piace LA FRAGOLA DOLCE
Căpșună cu frișcă. Fină și delicată.
Gustul adevărat de căpșuni coapte, culoarea intensă, cu o aromă fină și subtilă, este ascuns in fiecare sticlă de MI Piace La FRAGOLA DOLCE.
Deschizând sticla, veți putea simți o zi fierbinte de vară, bucurându-vă de gustul desăvîrșit al fructelor de pădure.
MI Piace La FRAGOLA DOLCE
Preferabil se servește la deserturi, precum și fructe, cafea sau înghețată.

Realizăm livrare sigură în Chișinău
La comenzile în sumă de la 400 de lei, livrarea este grătuită

Subcategorii: Industria alimentară
Cuvintele cheie: Băuturi.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Luto Group
Luto Group

LUTO Group работает на рынке труда Словакии, Чехии, Норвегии и Германии более 12 лет. Основными направлениями, в которых LUTO предлагает работу, являются: автомобильная промышленность, логистика, литейное производство, строительство, электротехника и другие. Каждый день более 2000 сотрудников работают над индивидуальными проектами. Присоединяйтесь к нам тоже.

Chișinău
Companie Magazinul apicol
Magazinul apicol

Acest magazin apicol online se ocupă cu comercializarea uneltelor apicole, mai mult de atât aici, puteți găsi și albine de vânzare. Iată ce puteți procura din catalogul magazinului: Afumătoare Ambalaj Miere Ceară si produse din ceara Centrifugi Creștere Regine Descăpăcirea fagurilor Echipament de protecție Familii de albini si Regine Hrana si Tratament Inventar Procesare si ambalare miere Rame Și Accesorii Stupi și Accesorii Topitoare Ceară Uscător polen Magazinul oferă reduceri

Soroca
Companie Laser Processing SRL
Laser Processing SRL

«Filosofia firmei are la bază 5 principii simple valabile pentru orice fabrică unde se produce 24h din 24h: de 2 ori să fim ORDONAȚI și de trei ori CALITATE!»

Chișinău