Descrierea companiei

Mi Piace LA PESCA DOLCE
Piersic-suculent. Proaspăt și elegant, cu gust fermecător.
Mi Piace La Pesca Dolce: de culoare galben pai, cu nuanțe aurii delicate și o aromă intensă de piersică și fructe. În aroma plăcută a băuturii, veți simți rafinamența gustului de piersică .
Mi Piace La Pesca Dolce- are un gust rafinat desăvârșit și proaspăt, cu un post gust de prospețime.
A se servi rece la temperatura de 6-8 ° C . Băutura este baza ideală pentru cocktail-uri ușoare de vară, extrem de potrivit cu ciocolată, înghețată, fructe, cașcaval și deserturi.
Mi Piace MOSCATO BIANCO
Alb Muscat. Subtil și delicat.
Vin spumos alb dulce, cu cu gust fin și armonios de muscat. Amintiți-vă de ciorchinile mare și copt de struguri, gustul căruia este atît de select și delicat .Boabele mici și suculente, ce păstrează sucul stifos și rafinat, oferă magie bulelor de aer, a acestei băuturi.
MI PIACE MOSCATO BIANCO: o superbă asociere cu o gustare rece din fructe de mare și pește, preparate din vită, legume, sau carne de porc. Deasemenea orice cu preparate reci - salate și aperitive, cum ar fi creveți sau somon, cu felii subțiri din carne de vită și roșii cherry .
Mi Piace LA FRAGOLA DOLCE
Căpșună cu frișcă. Fină și delicată.
Gustul adevărat de căpșuni coapte, culoarea intensă, cu o aromă fină și subtilă, este ascuns in fiecare sticlă de MI Piace La FRAGOLA DOLCE.
Deschizând sticla, veți putea simți o zi fierbinte de vară, bucurându-vă de gustul desăvîrșit al fructelor de pădure.
MI Piace La FRAGOLA DOLCE
Preferabil se servește la deserturi, precum și fructe, cafea sau înghețată.

Realizăm livrare sigură în Chișinău
La comenzile în sumă de la 400 de lei, livrarea este grătuită

Subcategorii: Industria alimentară
Cuvintele cheie: Băuturi.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie AIB-Group SRL
AIB-Group SRL

Compania noastră AIB-GROUP a fost fondată în 2012. De-a lungul anilor, ne-am mărit gama de capacități de producție și până în prezent dezvoltăm capacități de producție. Compania noastră și-a câștigat reputația de partener stabil și de încredere atât în ​​rândul furnizorilor, cât și al cumpărătorilor. Astăzi, producem produse în 7 domenii: • Publicitate în aer liber: panouri publicitare și opriri de transport • Suporturi

Chișinău
Companie Composite Tech
Composite Tech

Compozitul-tehnologie fabrică produse și echipamente compozite pentru producția lor din 1998

Chișinău
Companie Empire Group SRL
Empire Group SRL

Propunem soluții pentru construcții și reparații, dar și proiecte de arhitectură și design pentru clădiri rezidențiale, oficii, spații comerciale sau apartamente.

Chișinău