Описание компании

Mi Piace LA PESCA DOLCE
Piersic-suculent. Proaspăt și elegant, cu gust fermecător.
Mi Piace La Pesca Dolce: de culoare galben pai, cu nuanțe aurii delicate și o aromă intensă de piersică și fructe. În aroma plăcută a băuturii, veți simți rafinamența gustului de piersică .
Mi Piace La Pesca Dolce- are un gust rafinat desăvârșit și proaspăt, cu un post gust de prospețime.
A se servi rece la temperatura de 6-8 ° C . Băutura este baza ideală pentru cocktail-uri ușoare de vară, extrem de potrivit cu ciocolată, înghețată, fructe, cașcaval și deserturi.
Mi Piace MOSCATO BIANCO
Alb Muscat. Subtil și delicat.
Vin spumos alb dulce, cu cu gust fin și armonios de muscat. Amintiți-vă de ciorchinile mare și copt de struguri, gustul căruia este atît de select și delicat .Boabele mici și suculente, ce păstrează sucul stifos și rafinat, oferă magie bulelor de aer, a acestei băuturi.
MI PIACE MOSCATO BIANCO: o superbă asociere cu o gustare rece din fructe de mare și pește, preparate din vită, legume, sau carne de porc. Deasemenea orice cu preparate reci - salate și aperitive, cum ar fi creveți sau somon, cu felii subțiri din carne de vită și roșii cherry .
Mi Piace LA FRAGOLA DOLCE
Căpșună cu frișcă. Fină și delicată.
Gustul adevărat de căpșuni coapte, culoarea intensă, cu o aromă fină și subtilă, este ascuns in fiecare sticlă de MI Piace La FRAGOLA DOLCE.
Deschizând sticla, veți putea simți o zi fierbinte de vară, bucurându-vă de gustul desăvîrșit al fructelor de pădure.
MI Piace La FRAGOLA DOLCE
Preferabil se servește la deserturi, precum și fructe, cafea sau înghețată.

Realizăm livrare sigură în Chișinău
La comenzile în sumă de la 400 de lei, livrarea este grătuită

Ключевые слова: Напитки.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания SRL “UNIVERSTRANS”
SRL “UNIVERSTRANS”

Companie furnizor de produse din policarbonat

Кишинёв
Компания EpoxyArt
EpoxyArt

Orice idee poate deveni un produs unic.Producem mobilier unic din lemn natural combinat cu rasina epoxidica. Suntem o echipa tînără care aduce unicitate și stil în mobilierul Dvs. Suntem pasionați de ceea ce facem. Acumulăm cunoștințe noi cu rapiditate și nu ne plac jumătățile de măsură.  Alocăm pentru fiecare proiect fix resursele de care are nevoie. Avem echipă full-service, in-house, acoperim etapizat fiecare segment al producerii mobilierului tău. Suntem mereu oneș

Кишинёв
Компания Cuptorul Fermecat
Cuptorul Fermecat

Candy Bar Cuptorul Fermecat - Cozonaci, Înghețată, Pâine, Prăjituri de casă, Produse pânificație, Produse patiserie, Torturi aniversare adulți, Torturi aniversare copii.

Бельцы