Descrierea companiei

MASTECO GRUP SRL - distribuitorul oficial al Grupului de Companii TOPOL-ECO - lider mondial în producția și vânzarea de stații de epurare biologică pentru apele uzate menajere.

Stațiile de tratare fabricate de TOPOL-EKO sunt exploatate pe întreg teritoriul Federației Ruse și în străinătate și peste tot și-au dovedit eficiența, fiabilitatea, durabilitatea și ușurința de utilizare.

Compania noastră prezintă produse TOPOL-ECO pe teritoriul Republicii Moldova din februarie 2006 și, în ultimii ani, mulți rezidenți ai țării noastre au putut vedea beneficiile acestor produse.

Grupul de companii TOPOL-ECO este un complex modern de cercetare și producție specializat în producția de produse seriale și exclusive din polipropilenă, polietilenă, PVC și PVDF.

Activitățile principale ale companiei sunt producția și reconstrucția instalațiilor de tratare de diferite capacități, proiectarea și fabricarea echipamentelor pentru liniile galvanice, producția de țevi pentru alimentarea cu apă rece, caldă și evacuarea apelor uzate.

Compania TOPOL-ECO a fost fondată în 2002. De-a lungul anilor, birourile companiei au fost deschise și funcționează cu succes în orașele: Moscova, Sankt Petersburg, Rostov-pe-Don, Ekaterinburg, Samara, o rețea extinsă de dealeri în Rusia, țările din Aproape și Îndepărtate din străinătate, care ne permite să livrăm în timp util echipamente în orice punct al lumii.

Considerăm cel mai important aspect al activităților noastre de reducere a impactului negativ asupra mediului și păstrarea bogăției naturale a planetei pentru generațiile viitoare, prin urmare principalul obiectiv strategic al Grupului de companii TOPOL-ECO este producția de echipamente fiabile și eficiente care îndeplinește toate cerințele și standardele moderne de mediu.

Am obținut rezultate excelente prin îmbunătățirea constantă a calității produselor noastre, introducerea de noi tehnologii, folosind cele mai recente realizări ale științei și tehnologiei. Valori precum: o abordare individuală a fiecărui client, profesionalismul, calitatea și inovația formează invariabil baza activităților Grupului de companii TOPOL-ECO.

Subcategorii: Industrii(Altele)

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Albilux
Albilux

     Intreprindere "ALBILUX PROD" SRL    Compania noastră realizează inventar şi utilaj apicol de înaltă calitate, cu preţ de la producător. Magazin apicol ALBILUX este Distribuitorul Oficial al Întreprinderea apicolă "Tomasz LYSON" pe teritoriul Republicii Moldova, care este cel mai mare din Polonia și unul dintre cei mai mari producători de instrumente și echipamente apicole din Europa. În magazinul nostru,

Chișinău
Companie KONFI
KONFI

Oferte avantajoase de încălțăminte în Moldova. Comandă online încălțăminte pentru bărbați, copii și femei.

Chișinău
Companie Servisan salon de uși
Servisan salon de uși

Magazin de usi in Chisinau. Usi de interior vopsite, usi furniruite, usi glisante, usi invizibile

Chișinău