Descrierea companiei

MASTECO GRUP SRL - distribuitorul oficial al Grupului de Companii TOPOL-ECO - lider mondial în producția și vânzarea de stații de epurare biologică pentru apele uzate menajere.

Stațiile de tratare fabricate de TOPOL-EKO sunt exploatate pe întreg teritoriul Federației Ruse și în străinătate și peste tot și-au dovedit eficiența, fiabilitatea, durabilitatea și ușurința de utilizare.

Compania noastră prezintă produse TOPOL-ECO pe teritoriul Republicii Moldova din februarie 2006 și, în ultimii ani, mulți rezidenți ai țării noastre au putut vedea beneficiile acestor produse.

Grupul de companii TOPOL-ECO este un complex modern de cercetare și producție specializat în producția de produse seriale și exclusive din polipropilenă, polietilenă, PVC și PVDF.

Activitățile principale ale companiei sunt producția și reconstrucția instalațiilor de tratare de diferite capacități, proiectarea și fabricarea echipamentelor pentru liniile galvanice, producția de țevi pentru alimentarea cu apă rece, caldă și evacuarea apelor uzate.

Compania TOPOL-ECO a fost fondată în 2002. De-a lungul anilor, birourile companiei au fost deschise și funcționează cu succes în orașele: Moscova, Sankt Petersburg, Rostov-pe-Don, Ekaterinburg, Samara, o rețea extinsă de dealeri în Rusia, țările din Aproape și Îndepărtate din străinătate, care ne permite să livrăm în timp util echipamente în orice punct al lumii.

Considerăm cel mai important aspect al activităților noastre de reducere a impactului negativ asupra mediului și păstrarea bogăției naturale a planetei pentru generațiile viitoare, prin urmare principalul obiectiv strategic al Grupului de companii TOPOL-ECO este producția de echipamente fiabile și eficiente care îndeplinește toate cerințele și standardele moderne de mediu.

Am obținut rezultate excelente prin îmbunătățirea constantă a calității produselor noastre, introducerea de noi tehnologii, folosind cele mai recente realizări ale științei și tehnologiei. Valori precum: o abordare individuală a fiecărui client, profesionalismul, calitatea și inovația formează invariabil baza activităților Grupului de companii TOPOL-ECO.

Subcategorii: Industrii(Altele)

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Magnus.Md
Magnus.Md

Compania noastră oferă o mare varietate de mobila cu ridicata: calitatea înaltă și o gamă largă sunt motivele  încrederii clienților noștri.  Doar de la noi puteți cumpăra mobilier excelent la prețuri accesibile. Oferim livrare GRATUITĂ pe intreg teritoriul țării! Beneficii pentru partenerii noștri: Abordare individuală Livrare gratuită Livrarea produselor cât mai curând posibil Gama largă de produse Prețuri competitive care vă permit să câștigați mai mult

Chișinău
Companie Cutiuta Perfecta - la prețuri corecte
Cutiuta Perfecta - la prețuri corecte

Gama mare de jucarii calitative la preț accesibil direct de la importator.  Adresa: str. Zelinski 5/2 Vaiber: 078 64 90 90

Chișinău
Companie Yantario
Yantario

Compania noastră a fost fondată în 1999.De la înființare, ne ocupăm cu achiziționarea, prelucrarea, vânzarea și exportul de miere de albine de înaltă calitate.Pentru prelucrarea mierii naturale, folosim echipamente moderne ale producătorilor europeni, ce ne permit omogenizarea a până la 12.600 kg într-un lot de miere.Compania noastră implementează un sistem de control pe mai multe niveluri.Suntem dotați cu un laborator propiu, care verfică la prima etapă calit

Chișinău