Descrierea companiei

MASTECO GRUP SRL - distribuitorul oficial al Grupului de Companii TOPOL-ECO - lider mondial în producția și vânzarea de stații de epurare biologică pentru apele uzate menajere.

Stațiile de tratare fabricate de TOPOL-EKO sunt exploatate pe întreg teritoriul Federației Ruse și în străinătate și peste tot și-au dovedit eficiența, fiabilitatea, durabilitatea și ușurința de utilizare.

Compania noastră prezintă produse TOPOL-ECO pe teritoriul Republicii Moldova din februarie 2006 și, în ultimii ani, mulți rezidenți ai țării noastre au putut vedea beneficiile acestor produse.

Grupul de companii TOPOL-ECO este un complex modern de cercetare și producție specializat în producția de produse seriale și exclusive din polipropilenă, polietilenă, PVC și PVDF.

Activitățile principale ale companiei sunt producția și reconstrucția instalațiilor de tratare de diferite capacități, proiectarea și fabricarea echipamentelor pentru liniile galvanice, producția de țevi pentru alimentarea cu apă rece, caldă și evacuarea apelor uzate.

Compania TOPOL-ECO a fost fondată în 2002. De-a lungul anilor, birourile companiei au fost deschise și funcționează cu succes în orașele: Moscova, Sankt Petersburg, Rostov-pe-Don, Ekaterinburg, Samara, o rețea extinsă de dealeri în Rusia, țările din Aproape și Îndepărtate din străinătate, care ne permite să livrăm în timp util echipamente în orice punct al lumii.

Considerăm cel mai important aspect al activităților noastre de reducere a impactului negativ asupra mediului și păstrarea bogăției naturale a planetei pentru generațiile viitoare, prin urmare principalul obiectiv strategic al Grupului de companii TOPOL-ECO este producția de echipamente fiabile și eficiente care îndeplinește toate cerințele și standardele moderne de mediu.

Am obținut rezultate excelente prin îmbunătățirea constantă a calității produselor noastre, introducerea de noi tehnologii, folosind cele mai recente realizări ale științei și tehnologiei. Valori precum: o abordare individuală a fiecărui client, profesionalismul, calitatea și inovația formează invariabil baza activităților Grupului de companii TOPOL-ECO.

Subcategorii: Industrii(Altele)

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Fiory
Fiory

Fiory e locul unde poți găsi lucruri handmade unice!  Cauți un cadou perfect? Fiory te ajută! Fă comandă de un articol și primește -10% reducere la adoua cumpărătură!

Chișinău
Companie Comsales Grup
Comsales Grup

Fondată în anul 2006, «Comsales Grup» a ajuns una dintre principalele companii de inginerie industrială, specializată în construcția și proiectarea obiectelor industriale, agroindustriale și comerciale precum și a dispozitivelor industriale de cântărire. 

Chișinău
Companie TopClimat SRL
TopClimat SRL

Инжиниринговая компания "TopClimat" SRL. Это системы вентиляции и кондиционирования, отопления, водоснабжения и канализации. Широкий спектр проектных работ, поставка оборудования, а также его монтаж, пуско-наладка и сервис систем.

Bălți