Descrierea companiei

Stimate Partener,

Vă salutăm cu căldură de la OrinBloom, destinația de încredere pentru servicii premium de broderie și imprimare pe textile.

La OrinBloom, ne specializăm în broderii personalizate pentru accesorii vestimentare (și nu numai), care reflectă perfect identitatea unică a brand-ului dumneavoastră.

Fie că este vorba de:

Șorțuri, Tricouri, Hanorace, Chipiuri, Prosoape

Sau alte accesorii vestimentare sau textile;

Suntem gata să vă oferim imprimări și broderii la cea mai bună valoare fără a compromite calitatea.

Ce ne deosebește?

Fiecare design este creat cu mare atenție, asigurându-ne că fiecare membru al personalului se simte nu doar confortabil, ci și mândru să reprezinte compania dumneavoastră.

De la clasic la excentric, elegant sau îndrăzneț, OrinBloom este gata să vă aducă viziunea la viață cu o atenție deosebită la detalii, adăugând un plus de sofisticare fiecărui serviciu oferit.

Pentru mai multe detalii, vă invit să ne contactați la numărul de telefon indicat mai jos sau să vizitați pagina noastră de Instagram.

Cu respect,

Eugen Popa
+373 69 555 879
Alba-Iulia St 87/1, 1
Chișinău, Moldova

Subcategorii: Industria ușoară
Cuvintele cheie: Textile.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Decorații.md
Decorații.md

Suntem producători de construcții și confecții metalice de orice complexitate: mobilier urban, stații de așteptare, garaje, poduri, coșuri de gunoi, leagăne și multe altele.

Chișinău
Companie INOX - COMPANY
INOX - COMPANY

"INOX-COMPANY" oferă servicii de montare și confecționarea Balustrade din inox, sticlă și plexiglas

Chișinău
Companie Salubris.MD - Evacuarea deșeurilor de construcții
Salubris.MD - Evacuarea deșeurilor de construcții

«Salubris.MD» este o companie cu o vastă experiență în domeniul colectării gunoiului și evacuării deșeurilor de constructii cu skip container 8 m3. Avem propria noastră flotă auto: camioane, autoutilitare și autospeciale cu containere 8 m3. Toate autoturismele sunt supuse inspecției tehnice înainte de plecare, astfel încât sunt excluse întârzierile pe drum din cauza defecțiunilor.Încredințați procesul de evacuare a deșeurilor de constructii u

Chișinău