Descrierea companiei

Companie imobiliară Manole Estate

Înainte de a lua o decizie, este important să înțelegeți care sunt avantajele și dezavantajele reale ale unui împrumut ipotecar. Și care dintre ele joacă rol în cazul Dumneavoastră. Pentru că situațiile sunt foarte ambigue.
Proprietatea unui imobil – deveniți proprietarul imobilului.
Mai ușor de negociat când apar probleme cu banii – puteți solicita până la 6 luni de „vacanță” de la banca, dacă apar dificultăți financiare fără comision în plus.
Stabilitate – nimeni nu vă dă afară.
Libertatea de a lua decizii – sunteți liber să faceți orice doriți cu imobilul procurat.
Plata în plus față de prețul inițial de achiziție – pe termen lung este parțial afectat de inflație.
Pierderea locuinței în cazul întârzierilor - unul dintre principalele dezavantaje ale unui credit ipotecar. Cu toate acestea, în cazul în care este singura Dumneavoastră locuință, legea nu permite ca aceasta să vă fie luată.
Trebuie să aveți bani pentru prima rată - există programe ipotecare și fără prima rată, dar sunt puține și sunt oferite doar în anumite complexe noi, de obicei cu o rată mai ridicată.

Subcategorii: Servicii imobiliare
Cuvintele cheie: Agenții Imobiliare, Vânzare, Cumpărare.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Famingo Shopping
Famingo Shopping

Pături, seturi de vară ,iarnă, cuverturi Chișinău. Livrăm textuilele dvs preferate în orice localitate din Moldova

Chișinău
Companie CREATE SENS
CREATE SENS

O companie cu mulți ani de experiență în domeniul serviciilor de marketing pe Internet, dezvoltării web, precum și în promovarea produselor pentru companii de toate dimensiunile de la întreprinderi mici până la corporații mari.Ne asumăm managementul și organizarea completă a campaniilor pentru: Audit, Identitate, Site-uri web, Marketing, Publicitate media, Automatizare și optimizare a proceselor de afaceri. În cursul rezolvării problemelor, ne concentrăm pe obținere

Chișinău
Companie Avitalis Prim
Avitalis Prim

Pe piaţa serviciilor de traduceri firma există din anul 2004. Specialiştii biroului nostru au fost supuşi unei selectări calificate şi efectuează traduceri la nivelul, corespunzător tuturor standardelor de calitate.  Noi vă vom ajuta în soluţionarea problemelor privind traducerea materialelor, ce vizează orice domeniu de activitate – începînd de la corespondenţa personală şi încheind cu texte voluminoase. De regulă, termenul predării traducerii se stabileşte de

Chișinău