Descrierea companiei

Companie imobiliară Manole Estate

Înainte de a lua o decizie, este important să înțelegeți care sunt avantajele și dezavantajele reale ale unui împrumut ipotecar. Și care dintre ele joacă rol în cazul Dumneavoastră. Pentru că situațiile sunt foarte ambigue.
Proprietatea unui imobil – deveniți proprietarul imobilului.
Mai ușor de negociat când apar probleme cu banii – puteți solicita până la 6 luni de „vacanță” de la banca, dacă apar dificultăți financiare fără comision în plus.
Stabilitate – nimeni nu vă dă afară.
Libertatea de a lua decizii – sunteți liber să faceți orice doriți cu imobilul procurat.
Plata în plus față de prețul inițial de achiziție – pe termen lung este parțial afectat de inflație.
Pierderea locuinței în cazul întârzierilor - unul dintre principalele dezavantaje ale unui credit ipotecar. Cu toate acestea, în cazul în care este singura Dumneavoastră locuință, legea nu permite ca aceasta să vă fie luată.
Trebuie să aveți bani pentru prima rată - există programe ipotecare și fără prima rată, dar sunt puține și sunt oferite doar în anumite complexe noi, de obicei cu o rată mai ridicată.

Subcategorii: Servicii imobiliare
Cuvintele cheie: Agenții Imobiliare, Vânzare, Cumpărare.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Cromatix Creative Image Lab
Cromatix Creative Image Lab

CINE suntem? CROMATIX Creative Image Lab reprezintă o echipă creativă dornică să-și împărtășească experiența celor care realizează ce înseamnă o comunicare eficientă și o identitate vizuală. Comunicarea este ceea ce ne preocupă și suntem gata să vă ajutăm să însușiți regulile unei comunicări eficiente care să vă ducă la un succes garantat.CE facem? Dăm culoarea ideilor originale! Exact, pentru că sub aripa CROMATIX s-au adunat minți lucide care nu doar nasc idei inedite, dar și

Chișinău
Companie SALAMANDER SRL
SALAMANDER SRL

Cea mai BUNĂ CALITATE la cel mai BUN PREȚ! Lucrăm pe tot teritoriul Europei

Hîncești
Companie SDGroup Construct
SDGroup Construct

Suntem o echipă de profesioniști care prestează servicii de reparații la cheie, lucrări de reparație și finisare. Apartamente, case sau oficii - vă garantăm calitate la un preț transparent și avantajos.De ce să ne alegi pe noi?suntem o echipă profesionistă cu experiență de peste 10 ani în domeniu;oferim asigurarea imobilului pentru 12 luni;semnăm un contract și asigurăm executarea lucrărilor în termenii stabiliți;prima consultație a specialistului este gratis;avem promoții și oferte

Chișinău