Descrierea companiei

Companie imobiliară Manole Estate

Înainte de a lua o decizie, este important să înțelegeți care sunt avantajele și dezavantajele reale ale unui împrumut ipotecar. Și care dintre ele joacă rol în cazul Dumneavoastră. Pentru că situațiile sunt foarte ambigue.
Proprietatea unui imobil – deveniți proprietarul imobilului.
Mai ușor de negociat când apar probleme cu banii – puteți solicita până la 6 luni de „vacanță” de la banca, dacă apar dificultăți financiare fără comision în plus.
Stabilitate – nimeni nu vă dă afară.
Libertatea de a lua decizii – sunteți liber să faceți orice doriți cu imobilul procurat.
Plata în plus față de prețul inițial de achiziție – pe termen lung este parțial afectat de inflație.
Pierderea locuinței în cazul întârzierilor - unul dintre principalele dezavantaje ale unui credit ipotecar. Cu toate acestea, în cazul în care este singura Dumneavoastră locuință, legea nu permite ca aceasta să vă fie luată.
Trebuie să aveți bani pentru prima rată - există programe ipotecare și fără prima rată, dar sunt puține și sunt oferite doar în anumite complexe noi, de obicei cu o rată mai ridicată.

Subcategorii: Servicii imobiliare
Cuvintele cheie: Agenții Imobiliare, Vânzare, Cumpărare.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Rabotniki.md
Rabotniki.md

WWW.RABOTNIKI.MD a lansat o platformă-online pentru specialiști în construcții din toată Moldova. Cât de util pot fi rabotniki.md pentru tine?  ✔ Deja astăzi puteți rezolva orice problemă în construcție, să economisiți timpul, nervii și banii pentru a găsi cel mai bun specialist. ✔ Dacă sunteți un specialist competent în construcții, atunci o dată și pentru totdeauna vei înceta să mai cauți clienți și o să începi să primești comenzi profitabile în s

Chișinău
Companie Nanu Market
Nanu Market

«Nanu Market» - retea de magazine din Republica Moldova, prezenta pe piata de aproape 16 ani, comercializand produse din domeniul constructiilor si reparatiilor, insotind atat profesionistii, cat si mesterii amatori, in toate proiectele lor personale si profesionale. Reteaua de magazine  Nanu Market ofera o gama completa de produse din urmatoarele categorii: constructii, gradina, electrice, sanitare, amenajari interioare, sisteme de fixare, scu

Chișinău
Companie O.C.N. Credite Pentru Toți SRL
O.C.N. Credite Pentru Toți SRL

Credite de consum, creditare nebancară responsabilă, calcularea gradului de înadtorare ți stabilirea capacității de plată a clientului.

Chișinău