Описание компании

Companie imobiliară Manole Estate

Înainte de a lua o decizie, este important să înțelegeți care sunt avantajele și dezavantajele reale ale unui împrumut ipotecar. Și care dintre ele joacă rol în cazul Dumneavoastră. Pentru că situațiile sunt foarte ambigue.
Proprietatea unui imobil – deveniți proprietarul imobilului.
Mai ușor de negociat când apar probleme cu banii – puteți solicita până la 6 luni de „vacanță” de la banca, dacă apar dificultăți financiare fără comision în plus.
Stabilitate – nimeni nu vă dă afară.
Libertatea de a lua decizii – sunteți liber să faceți orice doriți cu imobilul procurat.
Plata în plus față de prețul inițial de achiziție – pe termen lung este parțial afectat de inflație.
Pierderea locuinței în cazul întârzierilor - unul dintre principalele dezavantaje ale unui credit ipotecar. Cu toate acestea, în cazul în care este singura Dumneavoastră locuință, legea nu permite ca aceasta să vă fie luată.
Trebuie să aveți bani pentru prima rată - există programe ipotecare și fără prima rată, dar sunt puține și sunt oferite doar în anumite complexe noi, de obicei cu o rată mai ridicată.

Подкатегории: Риэлторские услуги
Ключевые слова: Агентства Недвижимости, Продажа, Покупка.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания CIARTS-MEDIA SRL
CIARTS-MEDIA SRL

Companie de publicitate vizuală și poligrafie Servicii de multiplicare Cifrarea casetelor Servicii foto & video

Кишинёв
Компания CAPAROL Moldova
CAPAROL Moldova

DAW BENŢA MOL este filiala companiei DAW BENȚA, care este reprezentanţa pentru România a concernului german DAW SE - lider european pe piaţa finisajelor pentru construcții. Compania comercializează mărcile CAPAROL, CAPATECT, ALPINA şi DISBON. Gama de produse fabricate şi comercializate acoperă sectorul vopselelor lavabile de interior şi exterior, amorse, tencuieli structurate, lacuri şi lazuri, tapete şi produse decorative speciale, vopsele epoxidice pentru pardoseli, sistem

Кишинёв
Компания Creative Expert&Co
Creative Expert&Co

Рекламное агентство полного цикла. Дизайн рекламных материалов. Наружная реклама. Видео-аудио реклама. Разработка и продвижение сайта.

Кишинёв