Descrierea companiei

Compania noastra se ocupa de comercializarea hainelor pentru viitoarele mame si cele care alapteaza. In sortimentul nostru gasiti tot, ce are nevoie o gravida - bulgi, pantaloni, jambiere, treninguri, dresuri, pulovere si chear scurte pentru sezonul rece. O atentie deosebita acordam lengeriei pentru perioada de alaptare, astfel avem un sortiment larg de sutieni pentru alaptare, brauri si corseturi pentru gravide si postnatale, furouri de noapte pentru garvide si pentru alaptare, precum si pijamale.

La moment compania gestioneaza cinci magazine:

Chisinau:

- ELAT, butic 95, etajul 2

- ELAT, butic 67, etajul 3

- SOIUZ, butic 318, etajul 3

- UNIC, etajul 3

Balti:

- UNIC, butic 40A, parter

Subcategorii: Centre comerciale
Cuvintele cheie: Boutique.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie EBAGSHOP S.R.L.
EBAGSHOP S.R.L.

Ebag - magazin online în Chișinău - sortiment larg de epilatoare, produse cosmetice, aparate de uz casnic și pensule pentru machiaj. Livrare Gratuită în Chișinău.

Chișinău
Companie CONFORT S.R.L
CONFORT S.R.L

Fabrica de mobilă „Confort” SRL propune un spectru larg de mobilier de corp şi capitonat pentru casă şi oficiu. Aici este comercializata mobilă fabricată cu ajutorul unor echipamente înalt tehnologice, conform standardelor contemporane, recunoscute de experţi internaţionali.

Chișinău
Companie Bellona
Bellona

Dacă sunteți în căutarea unui magazin de mobilă în Chișinău, unde consultanții sunt amabili, atenți la detalii și vă vor ajuta să alegeți mobilierul potrivit, atunci magazinul Bellona vă stă la dispoziție.

Chișinău