Descrierea companiei

Compania noastra se ocupa de comercializarea hainelor pentru viitoarele mame si cele care alapteaza. In sortimentul nostru gasiti tot, ce are nevoie o gravida - bulgi, pantaloni, jambiere, treninguri, dresuri, pulovere si chear scurte pentru sezonul rece. O atentie deosebita acordam lengeriei pentru perioada de alaptare, astfel avem un sortiment larg de sutieni pentru alaptare, brauri si corseturi pentru gravide si postnatale, furouri de noapte pentru garvide si pentru alaptare, precum si pijamale.

La moment compania gestioneaza cinci magazine:

Chisinau:

- ELAT, butic 95, etajul 2

- ELAT, butic 67, etajul 3

- SOIUZ, butic 318, etajul 3

- UNIC, etajul 3

Balti:

- UNIC, butic 40A, parter

Subcategorii: Centre comerciale
Cuvintele cheie: Boutique.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Regina Naturii SRL
Regina Naturii SRL

Regina Naturii produce, prelucreaza și exportă mierea de albine, este una dintre cele mai perspective afaceri din Republica Moldova. Totul a început de la 100 de familii de albine în 2014. Întreprinderea crește de la an la an.

Chișinău
Companie Detergenti din Italia "Italmol Service"
Detergenti din Italia "Italmol Service"

Detergenti de calitate inalta din Italia pentru tine si locuinta ta. Rasfatate oferindu-ti tot ce este mai bun.

Chișinău
Companie Cleber
Cleber

CLEBER a fost fondată pe 5 martie 1997. În primii 15 ani am fost pe piață ca furnizor angro.Primul magazin cu amănuntul a fost deschis în 2011. Și astăzi, produsele noastre pot fi achiziționate la mai mult de 19 puncte de vânzare cu amănuntul din toată țara.Până acum, CLEBER rămâne cel mai mare furnizor angro de pe piața moldovenească. Acest lucru ne permite să menținem accesibilitatea pentru cumpărători. De-a lungul multor ani de practică, datorită unei analize amă

Chișinău