Описание компании

Compania noastra se ocupa de comercializarea hainelor pentru viitoarele mame si cele care alapteaza. In sortimentul nostru gasiti tot, ce are nevoie o gravida - bulgi, pantaloni, jambiere, treninguri, dresuri, pulovere si chear scurte pentru sezonul rece. O atentie deosebita acordam lengeriei pentru perioada de alaptare, astfel avem un sortiment larg de sutieni pentru alaptare, brauri si corseturi pentru gravide si postnatale, furouri de noapte pentru garvide si pentru alaptare, precum si pijamale.

La moment compania gestioneaza cinci magazine:

Chisinau:

- ELAT, butic 95, etajul 2

- ELAT, butic 67, etajul 3

- SOIUZ, butic 318, etajul 3

- UNIC, etajul 3

Balti:

- UNIC, butic 40A, parter

Подкатегории: Торговые центры
Ключевые слова: Бутик.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания «Niavita SRL»
«Niavita SRL»

Компания «Niavita SRL» является официальным авторизованным импортером обоев европейских брендов из Германии, Италии, Бельгии, Голландии, Франции.

Кишинёв
Компания FinVision SRL
FinVision SRL

Clic.md- Internet magazin în Moldova si Chișinău. Comercializare de aparate de uz casnic și electronice.

Кишинёв
Компания Acvila Sport S.A.
Acvila Sport S.A.

Acvila Sport – sunt lideri în segmentul de echipament, articole și accesorii pentru toate tipurile de sport. Stocurile companiei cuprind o gamă variată de produse la prețuri mai mult decât accesibile.Datorită sistemul exclusiv de reduceri, calității impecabile și a gamei largi de produse, colaborează strâns cu sportivi de performanță și talie mondială, renumite cluburi sportive, instituții de învățământ. Mai mult decât atât – consultanții Acv

Кишинёв